Любимият на всички деца Слави от The Clashers спечели награда

...
Любимият на всички деца Слави от The Clashers спечели награда
Коментари Харесай

Нарочиха известен пловдивчанин, че промива мозъците на децата с конспиративни теории и фалшиви новини

Любимият на всички деца Слави от The Clashers завоюва премия в тазгодишното издание на класацията - " Пловдив - град на положителното ", която е под патронажа на кмета. Той беше почетен с наградата, поради просветителката активност, която прави измежду дребните деца.

" Горд съм, че съм пловдивчанин и че има такива начинания. Винаги бъди една концепция по-добър, в сравнение с би трябвало. Това е мотото ми. Ако всеки го носи във себе си, светът, в който живеем ще бъде по-добър ",.

От известната научна страница във фейсбук " Българско рационално общество " обаче, меко казано, са озадачени от това негово отличие. Според тях youtube каналът на известния пловдивчанин е развъдник за тайни теории и подправени вести, който промива мозъците на дребните деца. Ето цялата им позиция:

 

Слави от The Clashers, който завоюва премия за " Образование " в гр. Пловдив, твърди, че РНК молекулите са формирани от протеини. Това изказване е толкоз правилно, колкото и по-голямата част от наличието в канала му.

РНК съдържа напълно и единствено нуклеотиди, свързани с фосфодиестерни мостове. Това се учи още в приблизително учебно заведение, само че Клашърът наподобява е бързал да напише книгата и е пропуснал уроците.

Каналът на Слави в YоuТubе е най-влиятелният развъдник за тайни теории и подправени вести в мозъците на дребните деца. Още от дребни ги кара да имат вяра в необятен набор нелепости - от това, че не сме стъпвали на Луната, до това, че пирамидите са дело на извънземни и Йети е измежду нас.

Разбира се, нищо от това не е спънка, с цел да завоюва премията " Образование " на град Пловдив. Живеем в България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР