Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я

...
Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я
Коментари Харесай

Преди да я познавам ме дразнеше: Стефан за Гала

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я познава тя го е дразнела с телевизионните си изяви.

" Нямах изключително положително мнение за нея ", разяснява той, като си напомни, че преди десетилетия видял по какъв начин на тв приемника Гала трябвало да свърши нещо, само че пред камерите предиздвикала някой различен да направи това вместо нея и това го издразнило.

Стефан Николов направи страхотни разкрития за запознанството си с Гала в канала на Йонислав Йотов-Тото.

През 2006-та Стефан се срещнал с някаква мацка, която му харесала. Поискал й телефона, тя му дала номера и след това се разделили. На другия ден й писал SMS, след това отново, пробвал да й звънне, само че без отговор. След няколко дни получил известие " Сбъркали сте телефона ".

По-късно Стефан ще разбере, че в действителност момичето го е излъгало за номера си и му дала инцидентен, който обаче по неповторимо съвпадане се оказал на Гала. Когато след няколко месеца връзка, му признала коя е в действителност, той не повярвал. За доказателство тя му споделила в кой ден ще е в студиото със зелен тоалет и с роза. Тогава, схванал грешката си и спрял да й написа и звъни. Комуникацията обаче траяла и 6 месеца след първия SMS двамата се срещнали. По-късно се забили и към този момент са 17 години дружно.

" Добре, че това момиче не ми даде на Божков телефона ", майтапи се Стефан Николов, разкривайки, че номерата на Васил Божков и този на Гала са доста близки и постоянно на нейния номер простъпка търсели предприемача.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР