Любимецът на народа чуква 68 години и посреща 140 гости

...
Любимецът на народа чуква 68 години и посреща 140 гости
Коментари Харесай

Митьо Пищова с голям купон за рождени си ден

Любимецът на народа чуква 68 години и посреща 140 посетители в тузарско заведение в Слънчев бряг, където отмаря цяло лято. Специално за ВИП гостите бохемът от Арбанаси е заредил шест печени агнета, 7 типа риби, 10 омара, миди, скариди и даже птиче мляко.

" Заредил съм два кашона отлежало уиски и още един със скъпа водка. Най-богатите хора в България ще посрещна, които са ме гледали и доста пъти са ме спасявали с медикаменти, престой по лечебни заведения, лекувания, състезания за хубост и какво ли още не. Не знам дали ще бъда жив за другия ми рожден ден, по тази причина ще натискаме крепко ", показа пред " България Днес " вездесъщият Пищов.

Димитър Маринов не чака дарове от гостите, които дали " седем пъти повече " за него от 15-те бона, които Митьо пръска за огромното празненство точно на 15 август, когато честваме огромния християнски празник Успение Богородично.

" Дал съм и 2 бона за фойерверки. Ще дойдат 2-3 манекенки, които ме обичат, и още 2-3, с които се забавляваме в джакузито ", изясни още пред вестника Пищова.

В контраст на упованията купонът няма да бъде придружен от плеяда музиканти и реализатори, които да пеят и свирят на уше на Пищова, както при предходни негови рождени дни.

" Ще бъде тихичко, без оркестри. Заведението се намира в блок на руснаци и след 22 ч. не би трябвало да има звук. Да се чуем и забележим с гостите, да се наприказваме и насладим на трапезите ", обясни обстановката Маринов, на който след 68-ия рожден ден не му би трябвало нищо друго с изключение на " разврат и голи хора ".

Желаем му да е жив и здрав!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР