Любимецът на българките Владимир Карамазов почти приключи финализирането на следката

...
Любимецът на българките Владимир Карамазов почти приключи финализирането на следката
Коментари Харесай

Карамазов си купи къща в Смолян! Сериалът „Дяволското гърло“ ще се излъчи на мястото на „Господарите“

Любимецът на българките Владимир Карамазов съвсем завърши завършването на следката за закупуването на лична къща край Смолян, разбра HotArena.

Това издаде колежката му Теодора Духовникова. „ Докато снимахме там, той толкоз се влюби в това място, че реши да си вземе къща и доколкото знам, работи по въпроса “, показа хубавицата, цитира „ България Днес “.

Тези дни дамата се почерпиха за коледните празници и в това време схванаха, че стартира да се излъчва кримисериалът „ Дяволското гърло “, който продуцентите Евтин Милошев и Любо Нейков бяха загърбили поради „ Откраднат живот “.

Вярно е, в очакване сме още веднъж да забележим Теди и Владко като двойка на екрана “, удостовери Милошев обстоятелството, че заплетената любовна сага потегля до дни. В нея Духовникова и Карамазов за повторно ще са влюбени, откакто в сериала „ Дървото на живота “ изиграха ослепително Панто и любовницата му Божура.

Нямам самообладание да стартира филмът, ще се изненадате от сюжета “, показа Теди. Сериалът ще стартира да се излъчва във времето на „ Господари на ефира “, а симпатягите на Халваджиян ще почакат до март, когато ще се гледа дали договорът им ще бъде удължен.

До месец стартира да се снима и новият сезон на „ Откраднат живот “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР