Любимата ви храна разкрива много за вашата личност, интереси и

...
Любимата ви храна разкрива много за вашата личност, интереси и
Коментари Харесай

Любимата ви храна издава характера

Любимата ви храна разкрива доста за вашата персона, ползи и привички, а освен за кулинарния ви усет. Ето някои от най-популярните храни и какво издават за хората, които ги избират.
Хамбургери и пържени картофи
Вие копнеете за “американската фантазия ”. Сигурно носите джинси с американския байрак, а 4-ти юли е обичаният ви празник. Държите на надеждните връзки и изпитаните неща, а какво по-изпитано за ядене от хамбургер с пържени картофи.
Черен хайвер
Нека да сме почтени - най-вероятно сте парвеню. Ужасявате се, в случай че надраскате новия си Ролекс с марковите си, инкрустирани с диаманти копчета за ръкавели. Всичко това приказва задоволително за вас.
Пай
Определено държите на традициите и предпочитате домашно приготвена храна. Според вас обядът е по-вкусен с чаша сладостен чай или лимонада. Рецептата за обичания ви къс несъмнено се предава от потомство на потомство и е най-добре защитаваната фамилна загадка.
Салата
Спортна натура сте, вършиме йога всеки ден и постоянно си поръчвате безалкохолна бира. Дисциплинирани и праволинейни сте, умеете да се контролирате и за вас дребно брауни или късче черен шоколад са най-голямото прелъщение.
Макарони със сирене
Консервативни сте. Обичате комфорта на класическите неща, без значение дали са филми, книги или обичана храна. Макароните със сирене надали са най-изобретателното ястия или най-вкусната храна, която в миналото сте яли, само че ви е обичана, тъй като припомня за дома ви.
Пица
Единственото нещо, което обичате повече от това да се шляете с другари, е да се храните с тях. Вие сте купонджия, обичате заниманията и не можете да седите сами.
Картофено пюре
Имате мощна връзка с родителите и братята и сестрите си и държите да прекарвате празниците в дома си. Обичате простите и ясни неща, ненавиждате драмите и не понасяте хора, които преиграват.
 Рецепта за пържени свински ребра - Апетитът идва с яденето Рецепта за пържени свински ребра - Апетитът идва с яденето
Всеки знае поговорката " Апетитът идва с яденето ", само че за тези вкусни свински ребра ще ви пристигна още преди да ги опитате. Миризмата на мес...
Шоколад
Романтична натура сте, харесвате “Тетрадката ”, имате сладолед в камерата си за незабавни случаи и ненавиждате Свети Валентин /освен в случай че нямате връзка/. Лесно се отдавате на изкушения и сте добре осведомени с тежкия махмурлук след вечеря с вино и шоколад.
Понички
Предпочитате откритите и общоприети неща, само че не и в неприятния случай. Любима актриса ви е Кейти Пери, държите на известни маркови облекла, следвате София Вергара в Инстаграм - само че какво от това, че не сте модернист. Сигурно има аргументи за какво всички те са толкоз известни. 
Суши
 Рецепта за кюфтета с марсала и салвия - Нещо малко, само че особено Рецепта за кюфтета с марсала и салвия - Нещо малко, само че особено
Кой не обича кюфтета? Те са дребни, само че вкусни заместители на пържолите, пилешкото или свинския бут. Но тези дребни кюфтенца са по-специал...
Държите на изтънчената храна. Обичате да пътувате, да пиете изискани коктейли и питиета и знаете доста за изкуството. 
Сладолед
Вие сте дете по душа - веселяци, безгрижни, по детски почтени. Сладоледът на съчка ви прави носталгични и ви припомня за горещите летни дни на детството.
Бекон
Вие сте горделив месоядец, събуждате се раздразнени, най-малко до момента в който не си получите изобилната закуска. Имате отлично възприятие за комизъм, а обичаната ви дреха са класическите сини джинси.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР