Любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция

...
Любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция
Коментари Харесай

Джино Бианкалана направи смразяващи кръвта признания

Любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова интервенция в Анкара преди дни.

Той още веднъж легна под ножа поради проблем с крайници и пластината в него. По време на интервенцията е бил отхвърлен металният имплант от коляното до глезена в левия крайник. Той му бе подложен преди 2 години в Америка, откакто се потроши при тежка злополука с мотор и едвам оцеля.

Поставен е нов имплант и в този момент следва на Джино да се възвърне.

Пред „ ШОУ “ двукратният победител във „ ВИП брат “ реши да внесе изясненост по случая и от първо лице да опише за аргументите, довели до незабавната интервенция и следващото рязане на крайника му.

- Джино, преди дни претърпя поредна интервенция на крайници в турска болница. Как се чувстваш и какво е положението ти сега?
- Беше много тежка интервенция, 5-6 часа продължи. Имаше лек проблем – 3 часа след упойката не можаха да ме разсънят. Вече тялото ми не устоя, имам над 16 интервенции за малко време. 
Бях хванал някаква зараза на импланта на кокала, който отрязаха и изхвърлиха. Сега сложиха специфична скоба, която дърпа кокала. На ден по два пъти натягам едни пластини, които опъват кокала, с цел да може да се издължи. Това устройство се поставя на хора, които са ниски и желаят да станат високи. Няма такива болки, непоносимо е. В момента не мога да обуя панталон. Срязал съм няколко чифта дънки с ципове в профил, другояче тази шина няма по какъв начин да мине през крачола. 

- И по този начин какъв брой време? 
- Няколко месеца ще е несъмнено по този начин, до момента в който ми се разтегне кокалът и се приближи до другия. Трябва да хвърля патерицата и да вървя единствено с шината. Не се знае… Всичко зависи от организма и по какъв начин ще зарасне кокалът. Тогава ще се реши по кое време ще има друга интервенция, с цел да ми го махнат това нещо. Наистина е неловко за спане, и за всичко. 

- От какво се е получила тази зараза? 
- Казаха ми, че от някаква нечистотия. Получи се от присъединяване ми в „ Биг брат “. Моите другари Константин и Фънки ме хвърлиха на открито, направиха ме индианец. Всички твърдяха, че съм се преструвал с този бастун, играл съм го жертва и като изляза от Къщата съм щял да вървя обикновено. Ето, в този момент могат да видят, че това им е следващата неточност и обстановката изобщо не е била такава. Не съм се преструвал, имах съществени проблеми, невероятни болки, само че се държах и не желаех да се окайвам и налагам на хората.
Не е отговорен „ Биг брат “, а тези хора, които ме изхвърлиха на открито. Те споделиха, че там ще ми е екстра с този бастун като индианец. 

 

Цялото изявление ТУК

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР