Любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция

...
Любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция
Коментари Харесай

Пред в. "Шоу" Джино Бианкалана направи смразяващи кръвта признания

Любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова интервенция в Анкара преди дни. Той още веднъж легна под ножа поради проблем с крайници и пластината в него. По време на интервенцията е бил отхвърлен металният имплант от коляното до глезена в левия крайник. Той му бе подложен преди 2 години в Америка, откакто се потроши при тежка злополука с мотор и едвам оцеля. Поставен е нов имплант и в този момент следва на Джино да се възвърне. Единствено и единствено пред „ ШОУ “ двукратният победител във „ ВИП брат “ реши да внесе изясненост по случая и от първо лице да опише за аргументите, довели до незабавната интервенция и следващото рязане на крайника му.

- Джино, преди дни претърпя поредна интервенция на крайници в турска болница. Как се чувстваш и какво е положението ти сега?
- Беше много тежка интервенция, 5-6 часа продължи. Имаше лек проблем – 3 часа след упойката не можаха да ме разсънят. Вече тялото ми не устоя, имам над 16 интервенции за малко време.
Бях хванал някаква зараза на импланта на кокала, който отрязаха и изхвърлиха. Сега сложиха специфична скоба, която дърпа кокала. На ден по два пъти натягам едни пластини, които опъват кокала, с цел да може да се издължи. Това устройство се поставя на хора, които са ниски и желаят да станат високи. Няма такива болки, непоносимо е. В момента не мога да обуя панталон. Срязал съм няколко чифта дънки с ципове в профил, другояче тази шина няма по какъв начин да мине през крачола.

- И по този начин какъв брой време?
- Няколко месеца ще е несъмнено по този начин, до момента в който ми се разтегне кокалът и се приближи до другия. Трябва да хвърля патерицата и да вървя единствено с шината. Не се знае… Всичко зависи от организма и по какъв начин ще зарасне кокалът. Тогава ще се реши по кое време ще има друга интервенция, с цел да ми го махнат това нещо. Наистина е неловко за спане, и за всичко.

- От какво се е получила тази зараза?
- Казаха ми, че от някаква нечистотия. Получи се от присъединяване ми в „ Биг брат “. Моите другари Константин и Фънки ме хвърлиха на открито, направиха ме индианец. Всички твърдяха, че съм се преструвал с този бастун, играл съм го жертва и като изляза от Къщата съм щял да вървя обикновено. Ето, в този момент могат да видят, че това им е следващата неточност и обстановката изобщо не е била такава. Не съм се преструвал, имах съществени проблеми, невероятни болки, само че се държах и не желаех да се окайвам и налагам на хората.
Не е отговорен „ Биг брат “, а тези хора, които ме изхвърлиха на открито. Те споделиха, че там ще ми е екстра с този бастун като индианец.


Смазаният крайник...

- Вече две години минаваш през пъклен страдания и непрекъснати интервенции. Иска се огромна храброст да издържаш физически и душевен на натоварването…
- Трудно е доста, само че аз съм човек, който не се предава елементарно. Две години се борех да създадем този имплант, дадохме доста пари. Сега стартирам отначало, само че нямам избор. Моето семейство ме обича, зад мен са и в случай че се предам – ще предам и тях. И дума не може да става да се предам.

- Семейството ли са хората, които те крепят в тези сложни моменти?
- Да, несъмнено! Моето семейство е най-близо до мен. А и аз съм подобен темперамент, че не се предавам елементарно. Трудно ми е, само че виждам да не се окайвам и да вървим напред. Има хора, които са с доста по-сериозни проблеми. Даже
няколко приятелчета, които са били изцяло здрави, при злополука остават на инвалидна количка
Те са хората, които ми дават кураж. Като виждам тяхното състояние и че не стопират да ме поучават и нахъсват, няма по какъв начин да се предам. Нямам сърце и очи да кажа, че не мога повече. Това са същински хора.

- Би ли се качил още веднъж на мотор и след случая имаш ли боязън от високи скорости?
- Татко ми е моторист и ми сподели, че в случай че ме е боязън да се кача на мотор след злополуката, би трябвало да спра, тъй като ще ме убие. Година след случая, ходех с патерици още, се качих и направих едно кръгче. Не ме е боязън от мотора, което е добре. Но за момента нямам желание да се връщам към това си занимание, което е огромната ми пристрастеност. Семейството ми претърпя задоволително и не желая да ги контузвам. Бързите скорости са огромна моя болест. Моторите обаче за момента съм ги поставил в гаража.

- Обикновено когато човек се срещне очи в очи със гибелта премисля съществуването си и по-късно сякаш стартира на чисто, по напълно нов метод да живее. При теб по този начин ли стана?
- Неведнъж съм се сблъсквал очи в очи със гибелта. Явно не съм си приключил работата още и по тази причина ме държат на земята. Има някой, който ме пази, някаква ангел зад тила ми.

- По време на присъединяване ти в „ Биг брат “ сякаш нещата в здравословен проект бяха потръгнали или просто не искаше да покажеш какъв брой ти е тежко?
- Нещата вървяха добре. Първия път отхвърлих поканата на продуцентите, само че по-късно взех решение да се включа поради себе си. Искам да ми се отнеме малко мисълта, защото през последните две години минах през тежки неща. Исках нещо по-различно да ми се случи. Чувствам го като неточност. На първо място е здравето, по-късно всичко останало. Болеше ме пъклен доста след първата задача, в която живяхме извън на студа и мръсотията. Една вечер ме откараха по неотложност до болничното заведение, което не е излъчено. Бях се подул целият, имах съществени проблеми. Но аз съм подобен човек, че избързвам с нещата, взимам импулсивно решенията. Съжалявам, че се съгласих да вземам участие в риалити формата, тъй като в този момент би трябвало лекуването ми да стартира отначало. Това е част от живота. Тези сложни неща ме вършат по-силен.


Болничното легло прикова Джино

- Минаха няколко месеца от края на риалити формата – какви мемоари резервира от пребиваването си там? Обиден ли си на Константин, Фънки, Динко…
- Не съм човек, който държи неприятното в себе си. Всички ми се обадиха по-късно, обсъдихме някои неща. Специално Коцето ми се извини, че не е бил прав по отношение на мен.
Казах им още вътре, че там има камери и цяла България гледа, само че по-късно играта продължава на открито. Всеки човек дава отговор за постъпките си.
По-добре да не си го мерим с всички
По-добре да си останем другари или познати, в сравнение с врагове. Много по-трудно се печели другар, в сравнение с зложелател. Лесно е да седнем да си го мерим, само че постоянно ще има някой по-голям, по-силен и по-богат от всеки. Те схванаха някои неща и нямам проблеми с тях. Разочарован съм от нещата, които споделиха за мен. Боли ме още, че никой не се качи на сцената да ме поздрави за успеха. Това е една игра, в която всеки демонстрира темперамент. България застана зад мен. Обиди ме това, че станаха и си потеглиха най-демонстративно. Не мога да обмислям вместо тях…

- Конфликт с Люси Иларионов имаш ли и дължиш ли му пари, както се изписа в някои медии?
- Нямам спор с Люси. Никога не съм взимал пари назаем от някого, а в противен случай – те взимат от мен и не ми ги връщат. Но с Люси нямам никакъв проблем. Просто аз си виждам здравето сега и не мога да отивам на мероприятия, на които ме канят, и някои хора се цупят. Специално за тази публикация се чух с Люси и той сподели, че това е жълта клевета. Нека някой да излезе и да потвърди, че му дължа пари. Никога не съм взимал пари назаем. Даже да няма какво да хапвам в никакъв случай не бих изискал пари от някого.

- Има ли жена до теб сега? Кой надраска колата ти със сърце точно на 14 февруари?
- Не знам кой надраска колата ми, евентуално някоя фенка, която не е имала писалка и лист. Беше ми кофти, че колата ми е надрана. Но пък въпреки това беше сладко, тъй като е надрана със сърце, а не с някакви нелепости.
Имам човек до мен, с който контактувам сега. Давам му малко повече внимание, само че не е нищо съществено към този момент. Не съм привързан.

- Каква е разликата сред българските дами и американките?
- Не бих споделил, че едните са по-добри от другите. Българките са в действителност доста красиви, само че ползите им са разнообразни. Заставам зад българките и желая жена ми да е от тук.

- Умееш ли да отсееш същинските дами измежду множеството златотърсачки? Бил ли си употребен в миналото като банкомат и нищо повече?
- Разбира се, всеки мъж може да удостовери, че е бил употребен. Предпочитам да си платя и да видя какъв брой коства този човек и да знам, че повече няма да е в живота ми. Имал съм миг, в който съм плащал хиляди, с цел да схвана какво съставлява този човек. Предпочитам да ме изпържат с пари, в сравнение с да си платя с усеща.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР