Любимата ни платформа за събиране на идеи за стил и

...
Любимата ни платформа за събиране на идеи за стил и
Коментари Харесай

Топ beauty тенденциите на пролетта, според Instagram

Любимата ни платформа за събиране на хрумвания за жанр и хубост, а точно Instagram, тази пролет ни дава по-подробен взор над най-популярните трендове при грима.

В челната тройка участват три горещи тренда, които видяхме на доста от ревютата за сезон пролет 2016. Макар да сме сигурни, че всеки от тях ви е задоволително прочут, разглеждайки feed-а си в обществената мрежа виждаме много образци за това по какъв начин тези грим визии изживяват същински подем. Демонстрирани от запалените по грима девойки и моделите зад кулисите на дефилетата на огромните дизайнери, през днешния ден ви ги демонстрираме по-долу, дружно с нашите препоръки по какъв начин да ги постигнете и сами!

 instatrends (5)

#RedLips

Червените устни са една от тези класики, към които постоянно посягаме, без значение от мотива. Подходящи са за работното място, в композиция с подравнен загар и серпантина, или за вечер, съчетани с опушени клепачи и сияйни скули. Този сезон обаче, beauty блогърите съчетават алените устни с очна линия, както видяхме на дефилето на Dolce&Gabbana, за оптимален резултат.

 instatrends (3)

Първо, започнете като точно очертаете линията на устните с мек, само че задоволително дълготраен молив. Използвайте подобен, който няма да ги изсуши и няма да се събере след няколко часа носене. След това нанесете мощно пигментирано, трайно алено червило. Този сезон можете да избирате от типичен наистен цвят, подобен с оранжев подтон, който стои ужасно, в случай че имате матова кожа и апетитно яготово, което предлагаме за русокоските със светла кожа. По предпочитание можете да завършите с ослепителен глос, нанесен или единствено в средата на устните, за повече размер, или напълно, за по-голям резултат. Един от обичаните трикове на гримьорите е слагането на малко хайлайтър с върха на пръста, тъкмо в средата над горната джука.

#BlueEyeliner 

 instatrends (6)

От Ню Йорк до Лондон и Париж, синьото си проправи път към трендовете при грима, показани от доста дизайнери на котешката пътечка. Независимо дали е блестящо и трагично, в композиция с тюркоазено и зелено, като при Diane Von Furstenberg, или напълно внимателно, като върху клепачите на моделите на Jonathan Saunders и Mary Katrantzou, то в никакъв случай няма да ви остави незабелязани. Нашият избор попада върху втория вид, където цветът участва само като акцент, реализиран със сенки или очна линия.

 instatrends (7)

Започнете с нанасяне на малко по-тъмни, за предпочитане сиви сенки, нанесени във външния ъгъл на окото. Продължете с по-светлосиво с блестящи частици, блендирайки в средата на клепача. Накрая завършете с кремообрази, светли сенки, нанесени във вътрешния ъгъл.

След това изберете два цвята очна линия, като главният би трябвало да е графитено сив или черен, а другият – пожеланият от вас колорит на синьото. Нанесете тъмния колорит както нормално, върху линията на горните мигли, изтегляйки напълно леко във външния ъгъл. След това продължете със синьото, нанасяйки по линията на долния клепач. Използвайте артикули с гел консистенция, защото те освен се нанасят елементарно и точно, само че и устоят доста повече.

#GoldEyes 

 instatrends (8)

Златните клепачи се трансфораха в същински шлагер в Париж, където гримьорът Пат МакГрат оцвети клепачите на моделите със мощно пигментирани, златисти сенки. Най-хубавото на този тренд е фактът, че златото отива на всички, без значение дали кожата ви е тъмна, или светла, дали сте руса, или брюнетка.

 instatrends (4)

Изберете палитра сенки с няколко златисто-бронзови нюанса, който се допълват взаимно. За да постигнете стремежи кондензиран цвят, първо намокрете леко четката и тогава я потопете в палитрата. Започнете с мрачен колорит на кафявото, подложен във външния ъгъл на клепача, по-късно преминете на бронзовото, деликатно блендирайки към средата, а по-късно завършете със златно във вътрешните ъгли. Накрая подчертайте линията на горните и долните мигли с мек черен молив, за по-голям резултат.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР