Любимата на много българи Софи Маринова скоро отбеляза 48-та си

...
Любимата на много българи Софи Маринова скоро отбеляза 48-та си
Коментари Харесай

Софи Маринова лъсна като клоун на рождения си ден

Любимата на доста българи Софи Маринова скоро означи 48-та си годишнина на крепко празненство в разкош комплекс край столицата. Това се случи на пети декември когато звездата чества 48 години от раждането си. Не се знае кои са стилистите и гримьорите на обичаната фолк звезда, само че несъмнено не си бяха свършили добре работата и я наконтиха като смешник.


Яркото червило на Софчето се бе размазано на уголемените й уста, приличаше на жена, която одеве е закусила с намазана с лютеница филия. Неподходящият  и неумело подложен грим й придаде смешен тип. А изскочилото й под блузата шкембе добави нелепата обстановка и я направи още по-смешна. И тоалетът на рожденичка бе под всякаква рецензия – някакво ансамбълче от две елементи в отровно зелено и бежово с връзката на врата, която бе гарнирана с алена лента в цвета на червилото я направи да наподобява съвсем като клоун.


Иначе украсата на салона си кореспондираше с тоалета на Софка, която се раздаде оптимално на купона. А и тортата на певицата бе гарнирана с кърваво червени рози, очевидно акцентът на купона бе този огнен цвят. Който бе и на устните на чалгаджийката. Въпреки, че тя изглеждаше неуместно с този може би безценен, само че не първокласен тоалет, а все едно парцал, платен от битака в Илиянци. 

Инфо: Лупа.бг

 

Тагове: new Софи Маринова Софи Маринова безразсъден тоалет Софи Маринова грим Софи Маринова рожден ден
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР