Любен Дилов – син демонстрира нова визия и на стари

...
Любен Дилов – син демонстрира нова визия и на стари
Коментари Харесай

Любен Дилов – син стана Синята брада!

 Любен Дилов синя брада Любен Дилов – наследник показва нова визия и на остарели години боядиса брадата си в синьо.

Но не се спря единствено с тази смяна. Той постави очила с рамки в същия цвят и по този начин съвсем догони Евгени Минчев по чудатост. Е, не можа да си направи перчем вид сърдит петел, като сътрудника си, само че като няма коса, това се оказа в действителност проблем.  Можеше да си постави перука, само че при пресния спомен от тръшканиците на Мегз по какъв начин я сърби, реши да си спести това наслаждение.

За сметка на това се появи на снощния лайф на ВИП Брадър, избаран напълно в синята гама, с неизбежната папионка, този път наподобяваща лигавник.

Дилов не разяснява толкоз държанието на участниците, колкото по какъв начин те по един или различен метод са свързани със Слави Трифонов. Всяка втора имитация беше – „Ние със Слави“, „Ние от Ку-ку“, „Когато със Слави решихме…“. Чак феновете се зачудиха дали пък Трифонов не е влезнал скрито в Къщата да промотира новия си политически план и да търси съидейници.

 Любен Дилов Стана ясно, че Дилов- наследник е обвързван с плана и употребява всяка комфортна минута да го популяризира и да припомня за него. Синият цвят пък евентуално трябваше да подсети, че планът е десен, нищо, че се показва като ляв.

Дори когато трябваше да се разяснява държанието на Сашка Васева в Къщата, фенът на папионките не пропусна да каже, че персонално със Слави отишли в Дупница да я кандърдисват да пее, а тя нямала самочувствие и се тормозила.  Но те й дали криле.

Всъщност мнозина недоумяват какво прави Дилов в предаването на коментаторския диван. На него никой не му дава думата, нито пък той се пробва да се намеси. Патрашкова, Миглена Атанасова и Евгени Минчев тракат като картечници и от тях даже Ники Кънчев не може да се изкаже.

Но пък коментиращите вземат по 500 лв. на предаване и това очевидно е добър тласък за разбирача на всичко да си стои добродушно на диванчето и да прбира по пет стотака за изгубеното време.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР