Лятото вече си отива, а с него и мотосезонът, но

...
Лятото вече си отива, а с него и мотосезонът, но
Коментари Харесай

Още един продаден мотоциклет Honda

Лятото към този момент си отива, а с него и мотосезонът, само че това не значи, че моторите стопират да се продават. Бултрако Моторс, формален дилър на Honda, още веднъж споделиха, че са зарадвали собствен правилен клиент:

" Доктор Илиев е извънреден обожател на мотоциклетите от марката Hond. Този път небезизвестният столичен патоанатом заложи на паметния модел CB 1100 RS. По традиция докторът получава мотоциклетите си със непретенциозно празненство в шоурума ни, като този път мястото на срещата бе " Бултрако Моторс ", клон София Изток на " Ботевградско шосе " 326. Ключовете за новата облага му връчи Никола Петков, изпълнителен шеф на " Бултрако Моторс " АД, а за самото обслужване на нашия другар се погрижи експертът по мотоциклетите Цветомир Цветанов.

В разгара на лятото на Илиян Илиев се снабди с новия Rebel 500, само че тогава празненство нямаше, защото това беше " тринадесетият боец " в неговата Honda сбирка, разясни преподавателят по патоанатомия. "

CB1100 RS наподобява гол и „ постен “, характерен за 70-те години байк, само че повече наподобява на кафе-рейсър. Обединява класическия дизайн с необикновено съвременни технологии. Заобленият му контейнер е без тегел и е ръчна направа. Кръглият огромен фар и двойните принадлежности на таблото са класика, само че в нея са вплетени и съвременни технологии. Със спортния си жанр CB1100 RS употребява геометрия, съвпадаща с тази на EX, с по-твърдо окачване Showa, 4-бутални предни спирачки, алуминиеви 17-инчови джанти и спецификация на гумите с размери на състезателен байк. По-ниската и по-компактна позиция на езда, реалокира тежестта на ездача напред. Двигателят е 4-цилиндров с въздушно изстудяване. Спирачките са радиални Tokico, с 310 мм плаващи дискове, а ABS-ът е част от общоприетото съоръжение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР