Лятото наближава, както и четвъртото издание на SPICE Music Festival.

...
Лятото наближава, както и четвъртото издание на SPICE Music Festival.
Коментари Харесай

SHAGGY, Arash и още десетки в Бургас за SPICE Music Festival 2022

Лятото наближава, както и четвъртото издание на SPICE Music Festival. Любимият на всички почитатели на 90-те фестивал се готви да посрещне 20 международни реализатори на две подиуми и да ви предложи три незабравими дни, през които ще се върнете в безгрижието на 90-те, освен това - на метри от морския бряг, оповестяват от SPICE Music Festival 2022.

За тридневната фиеста в Бургас идват световноизвестни реализатори, в това число и носителят на две награди ГРАМИ Shaggy!

„ Знаете какво ще се случи на 5, 6 и 7 август 2022 на Пристанище Бургас, нали? И аз също ще бъда там – чакам ви на SPICE Music Festival! “ – приканва Shaggy почитателите си и е подготвил незабравимо 90-минутно шоу за посетителите на фестивала.

Shaggy не слиза от музикалната сцена от момента, в който се е качил на нея с безапелационните си шлагери “Oh Carolina ”, “Boombastic ” и “It wasn`t me ”.

Роденият в Ямайка реализатор съумя освен да внедри комбинацията сред денсхол и реге на челните места в класациите, само че и да проправи пътя на реализатори като Дрейк, Риана и Мейджър Лейзър.

Напълно справедливо Shaggy получава седем номинации за премиите ГРАМИ и се преборва за две от тях – за „ Най-добър албум “ през 1996 и „ Най-добър албум “ през 2019 (за албума 44/876, в който си партнира с английската поп икона Стинг). Издава 15 албума, от които продава над 30 милиона копия; има сертифициран диамантен албум - Hotshot (2000 г.); шестнадесет сингъла в Топ 40 - девет от които доближават до Топ 10 и четири, които се класират до № 1. И най-впечатляващото е, че нищо от постигнатото досега не може да го спре да основава нова музика.

Съзвездието от актьори ще добавят именитите Gipsy Kings, и „ Bamboleo ”, " Volare ", " Djobi Djoba ", " Baila me " и " Hotel California " ; шведския реализатор с персийски корени Arash, който е подготвил впечатляващ 90-минутен театър за почитателите си в България, по време на който ще чуем и емблематичните му шлагери, завладяли топ класациите в Европа и света - „ Boro Boro “, „ Temptation “, ”Broken angel ”, “Angels Lullaby ”, “Dooset Doram ” и доста други.

В чест на идното футболно лято, за първи път в България ще дойдат и изпълнителите на тоталния шлагер на 90-те „ Macarena “ - Los del Rio, както и създателите на другите безконечни футболни шлагери - „ Samba de Janeiro “ – Bellini и „ Carnaval de Paris “ - Dario G.

Освен тях, за първи път в Бургас ще дойдат и италианската изпълнителка Gala със своята група, немската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X и нидерландската певица и танцьорка Loona.

Фестивалната зона ще озвучат и Baby D, немската електронна група Loft, евроденс плана „ Magic Affair “, DJ SASH с едно от най-слушаните части в края на деветдесетте години - „ Ecuador “ и испанският реализатор Chimo Bayo.

Имате единствено няколко седмици да си припомните по какъв начин се танцува Ламбада, тъй като на Диско сцената на фестивала ще забележим също и KAOMA, както и Fab Morvan от MILLI VANILLI, The Weather Girls с безконечния им шлагер „ It’s Raining Men “, Ottawan с „ Hands Up “, „ D.I.S.C.O. ” и Boney M.Xperience. В програмата на SPICE Music Festival ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – някогашната вокалистка на „ M People “ Хедър Смол.

SPICE Music Festival към този момент е доста повече от музикален фестивал. Това е тридневна фиеста, в която десетки хиляди към този момент се впуснаха самоуверено и нямат самообладание да се срещнат още веднъж с едни от най-хубавите си мемоари от 90-те посредством непреходната музика на тези години.

Четвъртото издание на фестивала ще се организира на 5, 6 и 7 август 2022 на Пристанище Бургас. Билети към момента може да купите от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР