Лятото наближава, а с неговото настъпване идва и желанието на

...
Лятото наближава, а с неговото настъпване идва и желанието на
Коментари Харесай

Д-р Емилова предупреждава: Популярен метод за отслабване крие риск от рак

Лятото наближава, а с неговото настъпване идва и желанието на всеки да наподобява добре. Безкрайните часове в тренировки и спазването на строги диети обаче не се нравят на всички. Възможността да се отслабне и да се реализира мечтаната фигура по различен и по-лесен метод блазни мнозина и по тази причина непрекъснато се прибягва към нетрадиционни и нови способи.

Един от тях, който нашумя много в последно време, обаче може да докара до рак.

Има случаи на хора, които са се разболели от рак на щитовидната жлеза, откакто дълго време са приемали семаглутид за намаляване.

Това сподели доктор Людмила Емилова представена от " Фокус “.



Клинични опити върху гризачи потвърждават, че приемът на огромни количества семаглутид води до медуларен карцином на щитовидната жлеза, съобщи тя.

Семаглутидът е вещество, което се отделя от панкреаса, когато не одобряваме храна по-дълго време.

Това е реакция на организма при дълги интервали на недояждане, изясни експертът.

" Когато 10 дни не се вкарват огромни количества храна в организма, панкреасът стартира да отделя това вещество, което стигайки до мозъка посредством кръвта, алармира, че няма храна. Тогава мозъкът командва да стартира производството на глюкоза от мазнини. Когато не се вкарва храна извън, запасите на глюкоза понижават, изразходват се съответните запаси в черния дроб и тогава се създава глюкоза първо от мазнини. Ако дълго време не одобряваме никаква храна и всички мазнини са изчерпани,

стартира разграждането на белтъчините, в това число и на органи “,

изясни доктор Емилова.

Вкарването на огромни количества семаглутид в тялото венозно или посредством хапчета провокира разграждане на мазнините.

" Става по този начин, че губим вкус. Намалява се отделянето на огромни количества инсулин, стартира нормализиране на кръвното налягане и намаляване. Това е едно недояждане, само че изкуствено провокирано от вкарването на семаглутид “, разясни експертът.

Световната пандемия от затлъстяване не може да бъде преборена посредством банкет на медикаменти със семаглутид,

безапелационна е доктор Емилова.

" Ако човек се вземе в ръце и стартира да се храни по здравословен метод и се натоварва умерено физически, няма да има потребност от никакви хапчета.

Лекарствата не са лишили човечеството от заболявания. 

Колкото повече медикаменти се измислят и се пият, толкоз по-болно става човечеството. Не можем да излъжем организма. Той е толкоз идеален “, безапелационна е доктор Емилова.

А какво е семаглутид ли? Това е обичаният медикамент за намаляване на чалгаджийките Оземпик...

 

 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР