Лятото е сезон за забавления, партита и незабравими моменти. А

...
Лятото е сезон за забавления, партита и незабравими моменти. А
Коментари Харесай

Почувствайте дръзкия звук на лятото с високоефективната парти система LG XBOOM

Лятото е сезон за занимания, празненства и незабравими моменти. А музиката напълно преобразява преживяването, помагайки ви да наблегнете характерността си. Създадени с мисъл за всички, които умеят да се забавляват и да показват себе си посредством мелодията, серията висококачествени LG XBООМ представители впечатляват с потапящ тон с извънреден бас - съвършени за всевъзможни случаи. Направете купоните си на закрито или навън още по-забавни с мощния тон и впечатляващите DJ резултати, които XBООМ ви дава. Тази серия високоговорители се отличава със своя дръзновен тон и голям брой функционалности, които ще трансфорат всяко лято в същинско музикално премеждие.

XBOOM ви разрешава да слушате музиката си с по-високо качество както вкъщи, по този начин и в движене, без да би трябвало да вършиме взаимни отстъпки. Изпълнете пространството със завладяваща музика и страхотни празненства, където и да се намирате, с LG XBOOM XL5S, или се насладетете на силата на двойното увеличаване по технология Super Bass Boost с празненство представителите LG XBOOM RNC9 и LG XBOOM RNC5. Звукът става по-мощен и богат, създавайки бездънен и разтърсващ бас, който ще разбие дансинга на всяко празненство. Имате алтернатива и да свържете безжично две XBOOM устройства, с цел да удвоите звука на изхода. По-силният тон значи единствено едно - по-добри купони и повече развлечение.

Освен мощния тон, и трите модела от серията LG XBOOM ви оферират и впечатляващи образни резултати. Разноцветните LED светлини трансформират интензивността и цвета си според от ритъма на музиката, което прави вашите празненства още по-вълнуващи и занимателни. Можете да синхронизирате смарт телефона си с ритъма и да свържете до три телефона, до момента в който задната светлина пулсира дружно с музиката.

Има толкоз доста способи да се насладите на летните празненства. Дайте воля на DJ-я във себе си! С LG XBOOM вие поемате контрола над дансинга посредством приложението за Android или iOS за DJ, с което можете да включвате звукови резултати непосредствено от вашето устройство, да управлявате устройството от DJ панела на високоговорителя и да създавате невероятни миксове. Освен това можете да включите китара в съответния вход на XBOOM и да разчупите атмосферата. Имате опция и да свържете микрофон, и да пеете мощно, и ясно като същинска караоке звезда. Със специфичните настройки за поотделно контролиране на силата на звука на музиката и на микрофона, можете да намалите вокалите на записа посредством Voice Canceller, и настройте музиката към гласа си посредством Key Changer.

Веселието не свършва тук. XBOOM ви дава опция да синхронизирате звука на тв приемника и да усетете вълнението от осъществяване онлайн. Само свържете вашия RNC5 или RNC9 към своя LG тв приемник посредством оптичен кабел или Bluetooth® и ще усетите по-впечатляващ тон, запълващ цялата стая.

Можете да преживеете още веднъж горещите и незабравими купони с другари. Имате и опцията да запишете собствен плейлист или диджей микс на USB памет и да ги възпроизведете когато и да е. Също по този начин можете да ги споделяте с другари като ги копирате на друга USB памет или посредством Bluetooth®, с цел да създадете още доста моменти дружно.

Изберете вашата обичана празненство система LG XBOOM в този момент, с цел да съчетаете неповторим дизайн и функционалност. Почувствайте завладяващото качество на звука и се придвижите в епицентъра на летните завършения.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics е международен иноватор в софтуерната и консуматорската електроника с наличие в съвсем всяка страна и интернационален човешки запас от над 74 000 души. Четирите бизнес подразделения на LG - Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle component Solutions и Business Solutions - са с общ световен доход от над 80 трилиона корейски вона през 2022 година. LG е водещ производител на потребителски и търговски артикули като тв приемници, електродомакински уреди, климатична техника, монитори, роботи в областта на услугите, автомобилни съставни елементи, както и висок клас марки като LG SIGNATURE и LG ThinQ, познати по целия свят. За повече информация по отношение на LG Electronics, апелирам, посетете www.LGnewsroom.com.

Контакти:

Simona Klimentova
Managing Director
Media Marks Agency

+359 887 939 599

[email protected]
7 Rezniovete Str.
1000 Sofia

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР