Лято е, най-отпускарският месец на годината. Плаж, море и студено

...
Лято е, най-отпускарският месец на годината. Плаж, море и студено
Коментари Харесай

Сезонът на българските летни хитове

Лято е, най-отпускарският месец на годината. Плаж, море и студено пиво - какво друго му би трябвало на човек...

Ами би трябвало му - темп за въодушевление. Да пуснем тогава музиката, тъй като всяко лято има своите шлагери.

Ето и кои от песните от последните два месеца, които се обрисуват като любимци съгласно броя на гледанията на клиповете им в YouTube. А в тях си има и плът, и флирт, и море, тъкмо като в летен шлагер.

Сигурни сме, че ще ги чуете най-малко един път на плажа, от колата пред блока или в близкото кафене. Дали ще съумеят да станат същинските шлагери на лято 2017, следва да забележим и чуем.

 Снимка 307386

Голямото очакване от страна на почитателите на Гери-Никол завърши през втората половина на юли, когато изпълнителката пусна дуета си със 100 Кила. Заглавието " Напрао ги умъртвявам " недвусмислено демонстрира, че русокоската продължава да крещи на съперниците си " I " m the Queen " ( " Аз съм кралицата " ).



Седмица преди да излезе парчето, Гери-Никол ловко " подгря " почитателите си, като пусна малко промо на това, което ги чака.

Видеото към парчето обаче разочарова не един и двама. Може би тъй като нямаше лъх на безценен план. А даже и да е подобен, мнозина не го усетиха. Според някои от оставилите коментар клипът не е толкоз гръмък, колкото " Готина и луда ", да вземем за пример. Други стигнаха и до по-големи крайности, като го дефинираха като " чалга ".

Разбира се, не липсват и похвали. Каквото и мнение да има човек обаче, обстоятелствата са следните: за по-малко от три седмици парчето събра близо 6 милиона гледания в канала YouTube.

Лятното предложение на Криско се появи под заглавието " Bazooka ". За разлика от Гери-Никол той пусна песента по-рано - през юни. Видеото не минава без плаж, секси дами по бански и фрагменти, снимани благодарение на дрон, шлагер и това лято. До момента " Bazooka " има малко над 13,6 милиона проявления в YouTube.



С тази ария Криско несъмнено събира повече положителни, в сравнение с отрицателни мнения. Феновете обаче питат по кое време ще има нова ария. Дали рапърът не избърза и не я пусна малко по-рано за сезона?

" Тайни на пясъка " изкараха на плажа Deep Zone Project в края на юли. Дидо и актуалната вокалистка на групата - Нелина, пресъздадоха същинско лятно въодушевление с морски фрагменти, множеството от които още веднъж с дрон.



Идеята за това относително късно стартиране на песента евентуално е била да покорят феновете си с нещо ново през най-летния месец - август. Гледанията досега регистрират малко над 70 000.

Лора Караджова изненадва с дуета си със Славяна, излязъл на 15 юли. Всъщност, не, поправяме се, тъй като " С мен или да " е най-хубавата композиция - две секси дами и море. Дали поради това, или поради самата мелодия, парчето досега е натрупало над 270 000 гледания.



Песента е лятна, с поетичен привкус и си заслужава да си я пуснеш най-малко още няколко пъти. Дали с нея ще завладяват лятото? Едва ли, може би идващия сезон.

Буквално в последните дни на юли и Искрата презентира своето лятно предложение - " Непознато място ". Изненадата тук идва от обстоятелството, че във видеото морето съвсем отсъства. Липсват и секси мацки по бански. За сметка на това има любовна история, чийто сюжет се развива в гората.



Гледанията в YouTube на " Непознато място " досега са малко над 100 000, а клипът е пуснат на 30 юли.

В първият ден на август също имаше изненада - CHEFO в дует с Нора. Клипът на " Както в никакъв случай " може и да не е от най-атрактивните - спрямо тези по-напред с гледанията тук, само че песента влиза относително елементарно под кожата.



За седмица " Както в никакъв случай " навъртя малко над 60 000 гледания, нищо че във видеото морето е сменено от басейн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР