Лятно приключение на сцената с Народно читалище Тротоара 2020 на

...
Лятно приключение на сцената с Народно читалище Тротоара 2020 на
Коментари Харесай

Лятно приключение на сцената с Народно читалище Тротоара 2020

Лятно премеждие на сцената с Народно читалище " Тротоара 2020 " на датите 17.07, 01.08, 14.08, 15.08, 28.08, 4.09 и 5.09 Народно читалище " Тротоара 2020 ", подкрепено от виновния бизнес и актьори и с дейното присъединяване на възпитаници от столични учебни заведения, ще организира TRAP Fest Summer 2021 - юношески фестивал на сцената " Лятна сцена " в парк “Борисова градина”.

Въпреки изненадите на 2020-а, през миналата година TRAP Fest беше сполучливо извършен за първи път в продължение на 5 дни през летния сезон. На сцената на Лятната сцена прозвучаха танци, музика и доста занимания, които извършиха Борисовата градина.

" Целта на самодейността е да ангажира младежката мощ и сила за придобиване на значими умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията. Във всяка от дилемите по реализацията на фестивала основни настоящи лица са точно учениците, които могат да обменят опит с експерти. Фестивалът също по този начин обезпечава изява на млади и прохождащи реализатори, които могат да създадат първи съществени стъпката на сцената ", разяснява Ева Николова, част от настоятелството на читалището.

Фестивалът на младежите ще се организира на седем разнообразни дати в парка, през цялото лято, а на сцената ще излизат музикални групи, реализатори и танцьори от всевъзможни стилове - рок, метъл, пънк, българска национална музика, латино карнавал и цирк.

TRAP Fest се организира благотворително, без вход, като всеки искащ да поддържа задачата на читалището ще може да подари средства на място. На място посетителите ще имат опция да станат членове на Читалището и да зададат въпросите си към доброволците на Тротоара - актуалното читалище. А тези, които нямат самообладание, могат да го създадат още в този момент на.

През всяка една от датите за ангажирани доброволци от всички възрасти. Ако желаете да се включите в доброволческите начинания, може да го извършите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР