Лятната отпуска е може би най-чаканото време от годината за

...
Лятната отпуска е може би най-чаканото време от годината за
Коментари Харесай

Нещата, които не трябва да забравяш преди почивката

Лятната отпуска е може би най-чаканото време от годината за множеството от нас. От неспокойствие и неспокойствие обаче постоянно забравяме да свършим някои в действителност значими отговорности. Затова ти даваме няколко на практика съвета, които е добре да не пренебрегваш, с цел да бъдеш изцяло умерено през отпуската:)

Плати си сметките

Много значимо предписание, което е наложително да спазиш преди отмора по няколко аргументи. Първо – като се върнеш от почивката, най-вероятно няма да имаш пари за сметки и ще стартират да се натрупат лихви. Второ – рискуваш да се прибереш след почивката и да установиш, че си на мрачно, тъй като не си си платила тока.

Подготви пътуването

Колкото и да е изтъркано и клиширано, напиши си лист с най-важните предмети, които би трябвало да вземеш със себе си, изключително в случай че заминаваш за по-дълго време. Не пропускай зарядното за телефона, персоналните документи, всички типове дебитни и кредитни карти, с които разполагаш и несъмнено, целият си дрешник:)

Остави си малко пари у дома

Нямаш визия какъв брой витално значими ще ти се сторят тези 10 лв., когато се прибереш от почивката си. По предписание, на морето живеем като за последно и по тази причина се връщаме изцяло банкрутирали. Една дребна заделена сума ще ти помогне да „ избуташ “ до заплата ;)

Опаковай всичко за плажа

Ако ще вървиш на море или плаж не пропускай да си приготвиш плажни масла, огромна забрадка, плажна чанта, масло за след изгаряне, бански, та даже и надуваема възглавничка. Имай поради, че всичко, належащо за плажа ще ти коства доста по-скъпо в случай че се наложи да го купуваш в някой курорт.

Обезопаси жилището

Не забравяй да заключиш добре, за спреш печката, тв приемника и половината си уреди от контакта, с цел да си сигурна, че няма да стане проблем при някоя възможна лятна стихия. Затвори добре прозорците и в случай че имаш чак толкоз доста свободно време може и да поизчистиш, с цел да не бъде всичко потънало в прахуляк когато се върнеш ;)

Зареди се с въодушевление

Каква отпуска би била в случай че не си в положително въодушевление. Ден или най-малко няколко часа преди пътуването направи всички тези неща, които те карат да се чувстваш щастлива. Пусни си обичаната си ария, направи си маникюра, вземи си дълга вана и се наспи. Какво по-добро начало на лятната почивка от това:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР