Луната към 11 ноември е във фаза на нарастване. Луната

...
Луната към 11 ноември е във фаза на нарастване. Луната
Коментари Харесай

Какво е влиянието на растящата Луна

Луната към 11 ноември е във фаза на повишаване. Луната е на 376 346 километра от Земята и има 53% осветеност. Всеки месец естественият сателит на Земята, ситуиран най-близо до Слънцето, минава през всички зодиакални знаци. В някои съзвездия Луната се забавя за два дни, в други стопира за три дни. Всеки знак има свое лично влияние върху всеки от нас.

Влияние на възходящата Луна до 19 ноември

В тази фаза младият месец демонстрира своите рога – половината от възходящата Луна. Това е времето на раждането на новото, обновяването на индивида и природата, интензивността и силата.

По това време натрупването на сила и жизнеспособност продължава. Можете да вършиме проекти и да започнете нови планове, каузи, да сменяте работата си. Късметът и триумфът ще съпътстват всичко.

Нарастващата Луна демонстрира пътя, приема, построява, основава, натрупва сила, мощ, въздейства позитивно на всичко, което може да избави и оказва помощ за релаксация.

Появяват се сили за подсилване на тялото. Пречистващите процедури са потребни и в случай че започнете лекуване, то ще бъде сполучливо. Всички действия и процедури за възобновяване и подсилване на органи и елементи от тялото са удобни, според в кой от знаците на зодиака се намира Луната. Всичко, което желаете да въведете в тялото, което го укрепва и построява, всичко това е двойно дейно до пълнолуние.

Особено потребно е в този миг да се компенсира неналичието на минерали и витамини. Много по-добре работят препаратите от магнезий, калций, желязо.

С растенето на Луната тялото натрупва сила, набира мощ и е нежелателно да се хабят по това време, защото даже леко натоварване може да докара до безсилие. В тялото и по-специално в краката се натрупва повече течност, която е мъчно да се в профил даже с диуретици. По това време имунната система е по-слаба, по-трудно понасяме даже леки неразположения, раните кървят повече и заздравяват по-зле. С увеличение на полумесеца на Луната вероятността за сполучлив излаз от всяка интервенция понижава, раните и пострадванията стартират да заздравяват по-зле. Остават доста белези. Колкото по-близо е деня до пълнолунието, толкоз по-силно е това въздействие.

Хубаво е в тази фаза да се примирявате след кавги. Това е интервал на прочувствен напредък. Някой ще търси нови прекарвания, до момента в който други ще се нуждаят от повече другарство.

Можете да се занимавате с щедрост, да помагате на нуждаещите се. Това ще ви приготви за тежката последваща фаза – пълнолунието. В тази фаза можете да създадете мощно и крепко семейство.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР