Луната екзалтира в знак Телец от 02:57ч. Стресът и напрежението

...
Луната екзалтира в знак Телец от 02:57ч. Стресът и напрежението
Коментари Харесай

Захвърлете задръжките и се отдайте на вътрешната свобода

Луната екзалтира в символ Телец от 02:57ч. Стресът и напрежението от предходните дни стартират да отминават. По времето на Телеца хората ще се усещат умиротворени, спокойни и надеждни. Реакциите ще се забавят, мислите ще спрат да ви тревожат и да се роят. Увеличава се силата на волята ни и търпението. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Не се предлага да стартират в този момент сантиментални или другарски връзки, само че развиването на към този момент съществуващи връзки дава обещание да бъде сполучливо. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза, долната челюст. Избягвайте да викате и да пиете студени питиета.

17 лунен ден продължава до 20:22ч. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. На хората привикнали непрекъснато да размишляват за живота и своето място в света, да напомним, че Вселената веднъж в месеца може да просъществува и без вашите високи душевни пориви. Постарайте се да не се самовглъбявате през днешния ден. В този ден забравете всичко, което са ви учили родителите и в учебно заведение. Не правете това, което не ви харесва, само че би трябвало. Въобще забравете през днешния ден думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички каузи и грижите. Не се предлага да се работи, не подхожда за почистване и пране. Ако започнете нови каузи в седемнадесетия лунен ден, бъдете готови за това, че тези каузи непрестанно ще изискват промяна, нещата няма да стават по този начин както сте ги възнамерявали, само че това не значи, че резултатът ще бъде негативен. Спомнете си, че имате усеща. Погледнете и към отсрещния пол. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич, пристрастеност и увлечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Почивайки и веселейки се през днешния ден, ще създадете положително въодушевление и жизненост за остатъка от лунния месец.

Отношения – Днес е доста подобаващ ден за подписване на бракове, има остаряло вярване, че венчаните в този ден ще живеят дълго и щастливо, както в приказка. Страхотен ден за сантиментална среща, огромна възможност да се влюбите от пръв взор. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство без мотив и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни искания и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към дамата, родителите към децата.

Секс - 17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре. Отдайте се на пристрастеността, където и да ви застигне. Няма потребност да сдържате в това денонощие своите еротични мечти.

Пострижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. Подходящо е за потребление на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за възстановяване на връзките.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате произшествия, експанзия, кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

18 лунен ден стартира в 20:22ч и продължава до 21:01 на идващия ден
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР