Луната e в знак Везни до 23:17ч на 28 декемвриПовишава

...
Луната e в знак Везни до 23:17ч на 28 декемвриПовишава
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Не правете планове, живейте свободно, доверявайки се на интуицията и случая

Луната e в символ Везни до 23:17ч на 28 декември

Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно за културни мероприятия. Време за подсилване на общуването с околните, любовните връзки. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Луна във Везни прави хората склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.
свързани новини5117на 26.12.20213683на 24.12.2021
В 23:17ч Луната минава в символ Скорпион.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:23ч на 28 декември до 02:35ч на 29 декември

Денят има спокойна и обгръщаща аура. В този лунен ден душата ликува и се стреми да се издигне до звездите. Тялото се изпълва с сила, а сърцето с наслада.

Активен и енергийно мощен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Звездите дават обещание триумф на тези, които настойчиво се стремят към своите цели. Настройте се за триумф и повярвайте в своите сили.

Планове по-добре да не се вършат, а да се живее свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци към вас.
свързани новини4348на 21.12.2021
Ден за съзидание. Творческите хора изпитват напредък и ентусиазъм. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече. В 24 лунен ден не трябва да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва интензивно да се укрепва здравето и повишение на духовното равнище.

Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Днешното подкастряне или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни. Ден за лекуване посредством билки. Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности.
свързани новини6049на 24.11.2021
Добър ден за контакти и завързване на запознанства, за брачен връзки и любовни срещи. Ден, в който би трябвало да се изяви любовта, когато ни се желае топлота и комфорт. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време да се изгладят фамилните връзки.

24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се заемете с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да навреди на здравето.

Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Слънчев календар – 13 безоблачен ден – Ден, когато се откриват вратите на бъдещето. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и да се освобождавате от отрицателна сила. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР