Луната e в знак Везни до 05:58ч на 25 януариЗа

...
Луната e в знак Везни до 05:58ч на 25 януариЗа
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Вижте положителната страна на всичко, което се случва с вас, каквото и да е то

Луната e в символ Везни до 05:58ч на 25 януари

За множеството хора интервалът на прекосяването на Луната през знак Везни значи приятни и спокойни дни. Рязко нараства емоционалността и ползата към противоположния пол. Луната тук основава атмосфера на мира и естетика. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми.
свързани новини5989на 21.01.20228356на 03.01.2022
Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:23ч на 25 януари

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползва.

Препятствията, които се издигат пред вас, не са огромни проблеми, а елементарно преодолими. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас, каквото и да е то. Добър ден да преосмислите дейностите си. ТОва оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.
свързани новини6856на 01.11.2021
Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже да е нещо дребно. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове. Въздържайте се от рецензии и водачество.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не е уместно за работа в екип.
свързани новини3702на 03.10.2021
Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

След подстрижката в този ден може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Слънчев календар – 10 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Не приемайте прекомерно съществено живота през днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР