Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април.

...
Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април.
Коментари Харесай

Днес сме чувствителни, сантиментални и раними


Луната е в символ Риби до 06:27ч на 14 април. Нараства и непотребната сензитивност и прочувственост у хората, затова и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Повишава се и сантименталната настройка, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

След 14:28ч до 06:27ч на 14 април, Луната ще се движи на луфт. Всичко значимо каквото имате да вършите, го правете преди да стартира този интервал.

27 лунен ден стартира от 05:47ч и продължава до 06:16ч на идващия ден. Енергийно удобен ден.

Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Ден на Нептун, обвързван е с водата. Християните свързват този ден с легендата за рухването на манната небесна. Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за реализиране на божествена мъдрост и познание.

Този интервал съставлява хармонично комбиниране на разсъдъка с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообучение. В този ден могат да се проявят страсти, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един миг е хубаво, умерено и внезапно да се появят неспокойствие, яд, завист.

Добре е човек да е на път и да не се привързва към несъмнено място, да се слуша музика, да се поддържа връзка с природата. Трябва да бъдем по близо до фамилията си и околните ни хора, да им оказваме помощ. Не зацикляйте върху съответни житейски и изключително битови проблеми. Не би трябвало да се изразходва силата на вятъра. Злоупотребата може да изтощи организма.

Днес е доста уместно време за медитативни практики, само че без съсредоточаване върху избрани изображения. Денят е обвързван с лечителството, молитвите и светлите очаквания за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Бизнес – уместно време за щедрост. Всички останали интервенции с парични знаци са обречени на крах. Затова е желателно да се посветите извънредно на спонсорство. Счита се, че парите дадени за щедрост в този ден, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Подстрижка - Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. Подходящо е и за тия, които са решили да трансформират своя имидж.

Сънищата демонстрират, до каква степен човек е кадърен да съществува в хармонични връзки с околното пространство и до каква степен е в положение да резервира равновесието сред духовния и материалния свят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР