Луната е в знак Риби до 05:48ч на 1 октомври

...
Луната е в знак Риби до 05:48ч на 1 октомври
Коментари Харесай

Днес Вселената може да повдигне мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще

Луната е в символ Риби до 05:48ч на 1 октомври

Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните качества, способността към самоизразяване и интуицията. Може да зародят търкания, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат прекомерно засилени, сърцето прекомерно намерено. Лесно се вземат непознатите усеща за лични. Хората са прочувствено нестабилни.

Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки.

Продължава 13 лунен ден до 19:00ч на 30 септември (от 18:37ч на 29 септември)

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Луната може да ви разкрие доста секрети, да ви покаже какво ви пречи да се движите напред. На този ден Вселената може да повдигне тайнствен воал и да освети пътя към незнайното бъдеще. Хората с чисти мисли и отворена душа получават получават в този ден късмет за бърз скок напред, нови открития, щастливи мотиви.

Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за другарство в група, за образование. Предсказанията, получени в този ден могат трагично да трансформират ориста ви. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всевъзможни нови инициативи, довършвайте започнатото. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент.

Денят е като циничен кръг, може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Може да срещнете хора, които не сте виждали от дълго време, във всяка обстановка да виждате дежа вю. Съдбата ви дава още един късмет да коригирате грешките, които сте създали в предишното, като дава опция да се преживее наново обстановката.

Не се ядосвайте на света, на хората. Вместо да негодувате е по-добре да се замислите какво тъкмо сте създали "погрешно " и в случай че е допустимо да го поправите. Ако нищо не може да бъде поправено, то най-малко откровено се покайте и душевен поискайте помилван от тези, с които не сте се отнесли вярно.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Липсата на полово предпочитание в този момент или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Следва 14 лунен ден от 19:00ч на 30 септември до 19:22ч на 1 октомври

14 безоблачен ден – Приветстват се тишината и спокойствието. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Също по този начин добре е да раздавате дарове, да подавате лепта, самун и да се молите за душите на умрелите. Спомнете си за своите предшественици и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещичка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР