Луната е в Козирог ни прави по-сериозни. Ставаме по-отговорни, търпеливи,

...
Луната е в Козирог ни прави по-сериозни. Ставаме по-отговорни, търпеливи,
Коментари Харесай

Сексът в този ден трябва да се приеме като целебен

Луната е в Козирог ни прави по-сериозни. Ставаме по-отговорни, търпеливи, проведени. Нарастват упоритостите и самоконтрола. Емоциите в този момент мъчно се изявяват. Настройката е по-материалистична. Всичко се преглежда от на практика ъгъл, в това число връзките. Подходящо време за създаване на бизнес проекти, избор на вложения, сили и запаси, което ще донесе възвръщаемост. Подходящо е за започване на продължителна и упорита работа, съблюдаване на трудовата дисциплинираност.

В този интервал може да вършиме нещо, което от дълго време сте отлагали. Периодът е удобен за другарство с авторитетни хора от по-старото потомство, за строителство, за закупуване и продажба на недвижими парцели, земя.

Ако коленете ви болят, целесъобразно е да поставите компреси. Ефективно е лекуването на язви, гастрит и други болести на стомаха. Не се предлага хирургическа интервенция в региона на коленете, сухожилията. Избягвайте да ги натоварвате. Лечението, ваденето и протезирането на зъбите да се отсрочи за различен интервал.

5 лунен ден стартира от 10:32 ч и продължава до 11:17 ч на идващия ден – В този ден човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Денят не е неприятен, само че доминира непотребна импулсивност. Творческата интензивност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. Направените в този ден заключения са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неблагоприятните” хора. Трябва да се върнат старите задължения във всевъзможен аспект. Така може да се избегнат неприятностите. Делата, стартирани с благи планове е належащо да се доведат до край, тъй като в случай че останат незавършени, може да последват неприятности и други бедствия. Всички въпроси, свързани с парите, не се предлагат да се вземат решение през този интервал. Също по този начин не си коства да започнете нов бизнес, по-добре е да завършите това, което е почнало по-рано. Първата половина на този лунен ден не е изцяло удобна. Нарастват разсеяността и нерешителността, вярата в себе си понижава. На доста хора ще им би трябвало умеене да се опълчват на отрицателните външни въздействия. Контактите с сътрудници и началници ще бъдат сложни.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни артикули и извара. Нежелателно е да се използват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията.

Сексът – В този лунен ден има увеличение на половия капацитет на индивида, което значи, че връзката с противоположния пол ще бъде сполучлива. Сексът би трябвало да се одобри като целителен, даже като алхимичен развой, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстрижка – дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата. Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – облиците на вашите съновидения носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец.

5-ти лунен ден – знак: Еднорог

Хората, родени в 5-ти лунен ден са приказливи, притеснителни, прочувствени и много мобилни. Вътре в тях е скрита херкулесова мощ, която би трябвало да развиват. Не бива да разпиляват капацитета си за дребни неща. Способни са да реализират доста, в случай че впрегнат всичките си сили и имат сложена съответна цел. Трябва да са деликатни към получената информация.

Обикновено ядат малко, само че към храната са прекомерно взискателни. Практически малко са измежду тях хората с наднормено тегло, защото организма им преработва изцяло храната и тя се трансформира в астрална сила. Не бива да ядат кисели краставички, кисело зеле и месо, защото тези артикули могат да блокират галактическите им канали. Ако тези хора са вегетарианци и водят здравословен метод на живот, ще реализиран доста и ще осъществят естествения си капацитет.

Тази нощ в 05:06 ч, Слънцето тържествено минава в символ Стрелец под благословията на удобните аспекти, които подписва Луната с Юпитер (управителя на Стрелец) и Нептун, който по-късно денем излиза от назадничавост и става пряк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР