Луксозният дом на Биг Брадър се превърна в каменна кариера.

...
Луксозният дом на Биг Брадър се превърна в каменна кариера.
Коментари Харесай

Къщата на Биг Брадър се превърна в каменна кариера

Луксозният дом на Биг Брадър се трансформира в каменна кариера. Новата конюнктура в къщата е част от задача „ Бедрок “. В нея съквартирантите ще се върнат в каменната епоха, където ги чакат тежък физически труд и ограничения.

Но не това ще се окаже най-голямото тестване за отборния дух и търпението на съквартирантите. Макар и превдварително решен в одеждите на Фред Флинстоун Валентин Кулагин още веднъж няма да сдържи острия си език, което ще докара до остри реакции от страна на Диона.

Как ще приключи задачата и кой ще спи на двора следва да разберем в дейли епизода тази вечер.

Първите номинации, съчетани със светкавични елиминации също разбуниха духовете в Къщата. Първите номинации в „ Женското царство “ на Биг Брадър приключиха със светкавични елиминации и изпъждане на Нора Недкова. „ Съжалявам, че не можах да покажа малко повече от себе си “, показа на разлъка плеймейтката.

Във видеото вижте по кое време избра да отбрани от номинации детронираната кралица.



Реакциите след напускането на Нора бяха разностранни - едни се радваха, други изпитаха отчаяние, а други възнамеряваха идващите си тактически ходове. Кой по какъв начин реагира ще забележим през днешния ден в епизода на VIP Brother "Женско царство 2018 ".

Още настоящи вести ще откриете на уеб страницата и на формалната Фейсбук страница на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР