Луксозен апартамент в Париж, някога собственост на покойния бивш финансист

...
Луксозен апартамент в Париж, някога собственост на покойния бивш финансист
Коментари Харесай

Българин купи апартамента на Джефри Епстийн в Париж за 10 милиона евро

Луксозен апартамент в Париж, в миналото благосъстоятелност на починалия някогашен финансист и полов нарушител Джефри Епстийн, е бил продаден за малко над 10 млн. евро на българския предприемач Георги Тучев, заяви Блумбърг.

Тучев е притежател на компанията „ Готмар “ в Съединение, основана през 1992 година и профилирана в преправянето на термопластмаси. Основните посоки в активността ѝ са произвеждане на капачки и дръжки за бутилки, на опаковки за парфюмерийната и козметичната промишленост. Той е притежател и на „ Нова Трейд “ ЕООД, компанията, бутилираща изворна вода „ Бачково “. Негова е и фабриката за безалкохолни питиета „ Дерби “.

Имотът от 685 квадратни метра включващ два жилището, обединени и преустроени от известния дизайнер Алберто Пинто, се намира в „ една от най-бляскавите здания “ на бул. „ Фош “ с панорама към Триумфалната арка от всекидневната.

Сделката сред JEP, френска компания, благосъстоятелност на наследството на Епстийн, и Георги Тучев е била приключена на 29 юни, сочат документи от продажбата. Proprietes Parisiennes Sotheby’s International Realty е била съветник в договарянията против хонорар от 420 хиляди евро. Първоначално парцелът бил разгласен за продажба на цена от 11,9 млн. евро.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР