„ЛУКОЙЛ-България“ е предоставила гориво за пълно покриване на настоящите нужди

...
„ЛУКОЙЛ-България“ е предоставила гориво за пълно покриване на настоящите нужди
Коментари Харесай

„ЛУКОЙЛ-България“ с щедър жест към ВМА в борбата с коронавируса

„ ЛУКОЙЛ-България “ е предоставила гориво за цялостно покриване на актуалните потребности на профилираните екипи на Клиниката по инфекциозни заболявания и лекарите на Военномедицинска академия.

Това излиза наяве от благодарствено писмо на началника на болничното заведение и ръководител на Националния спешен щаб ген.-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски до управлението на компанията, оповестено на страниците на "ЛУКОЙЛ-България " в обществените мрежи.

"Да даряваш е мощ. С този високо човечен, безплатен акт на състрадание и бовешка взаимност, Вие доказахте, че към момента има благородни хора, които да оказват помощ безкористно. Подкрепата, която срещаме у Вас в разгара на епидемията от Covid-19, ни прави по-уверени и сполучливи при осъществяване на нашето предопределение - да спасяваме човешки животи ", отбелязва ген. Мутафчийски.

"Вярваме, че по този начин подкрепяме напъните на тези, които сега са на фронтовата линия във войната против най-голямата пандемия през последния половин век. Затова през вчерашния ден подкрепихме и акцията на Български Лекарски Съюз. Продължаваме да следим деликатно ситуацията в страната и откликваме на апели за помощ, където е належащо ", акцентират от компанията.

„ Като социално-отговорна компания, ние се включваме в общите старания да преодолеем допустимо най-скоро невижданата обстановка, в която се намираме. Изразяваме своето голямо почитание към труда на българските медици и твърдо поддържаме всички подхванати от държавното управление и Националния действен щаб дейности за преодоляване на обстановката в страната, “ означи генералният шеф на „ ЛУКОЙЛ-България “ Булат Субаев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР