Луиза Григорова е шокиращо точен двойник на Емили Тротинетката!Това масово

...
Луиза Григорова е шокиращо точен двойник на Емили Тротинетката!Това масово
Коментари Харесай

Откриха шокиращо точен двойник на Емили Тротинетката

Луиза Григорова е шокиращо прецизен двойник на Емили Тротинетката!

Това всеобщо споделят консуматори в обществените мрежи, като се дивят на приликите сред актрисата и интернет сензацията.

Мнозина виждат, че половинката на режисьора Мартин Макариев и русокоската от Плевен, която стартира житейския си път като момче, са идентични, откогато Луиза взема решение да си изруси косата. Приликите стартират да се ускоряват с появяването на Григорова във кино лентата " Игра на доверие ", където е в ролята на жена, жертва на домашно принуждение. Визията на актрисата припомня на доста фенове навръх излъчването, с което е позната Емили. Тротинетката от много време насам поддържа дълга руса коса, която е изправена и мъчно може да бъде сбъркана с някой различен, написа " България през днешния ден ".

През последните дни Луиза Григорова го закъса със здравето. Актрисата е била на СПА със сина си и резултатът е тежък синузит, поради който отменила турнето на " Отблизо " в Ямбол. Освен това се подстрига и стана малко по-руса. А Емили се похвали, че й пораства бюст. " При мен гърдите са естествени. Не обичам нищо изкуствено. Пия хормони от три години и резултатът е забележим! ", акцентира Емили. Тротинетката сподели още, че интервенцията й за промяна на пола единствено след няколко месеца няма да е фантазия, а действителност. Бившото момче е избрало за задачата клиника в Белград.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР