Вдигат платформата за общата снимка на бургаските абитуриенти утре, 23

...
</TD
>Вдигат платформата за общата снимка на бургаските абитуриенти утре, 23
Коментари Харесай

На това място бургаските абитуриенти ще си направят обща снимка

Вдигат платформата за общата фотография на бургаските зрелостници на следващия ден, 23 май на балюстрадата до КЦ " Морско казино “. Преди нея, в 19.00 часа зрелостниците ще преминат в празнично шествие по ул. " Александровска “ и ул. " Богориди “ до Морската градина.

Там ще ги посреща парад занаятчия, с цел да ги насочва да преминат по аления килим до платформата за фотография с кмета на Бургас, която ще запечата вечно тържествения миг.

Изненадите за зрелостниците ще продължат с приветствия към тях, развявани от въздуха от бургаски парапланеристи, а от 21.00 часа в тяхна чест ще стартира празнична заря, която ще озари небето над Морската градина.

Тази година Бургас изпраща близо 2200 зрелостници, като огромна част от тях жителите и гостите на града ще могат да видят точно на следващия ден, по време на празничното шествие на зрелостните, което ще премине единствено ден преди 24 май.

Парадът на зрелостниците е отдаден на честванията по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета, и на славянската словесност. С него Община Бургас ще даде опция на младежите и техните фамилии също да вземат участие в проведените за празника на светите братя празнувания, които те пропущат, поради абитуриентските балове в същия ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР