Лудогорец записа успех срещу ЦСКА в дербито за първото място

...
Лудогорец записа успех срещу ЦСКА в дербито за първото място
Коментари Харесай

Лудогорец победи безличен ЦСКА в дербито за върха

Лудогорец записа триумф против ЦСКА в дербито за първото място в Първа лига с 1-0. " Червените " записаха най-слабия си дуел от подновяването на шампионата.
Единственото попадение падна още в 4 минута, откакто Текпетей се разписа на празна врата, а за гола основна роля имаше Кирил Десподов.
Той размина 2-3 играчи в алено, с цел да влезе в наказателното поле и да стреля. Бусато избави, само че топката се озова в играча на Шалке 04 и той нямаше проблем да се разпише.
Състави
Лудогорец (4-2-3-1): Пламен Илиев – Антон Недялков, Жосуе Са, Оливие Вердон, Жордан Икоко - Алекс Сантана, Анисе Абел - Кирил Десподов, Каули Оливейра, Бърнард Текпетей - Клаудиу Кешеру
ЦСКА (3-4-1-2): Густаво Бусато – Юрген Матей, Петър Занев, Пламен Гълъбов - Джером Синклер, Тибо Вион, Брадли Мазику, Амос Юга - Тиаго Родригес, Георги Йомов, Жорди Кайседо
Подробности за развиването на дуела прочетете
 Бербатов с коментар за дербито Лудогорец - ЦСКА Бербатов с коментар за дербито Лудогорец - ЦСКА
" Надявам се този дуел да ни донесе доста страсти и прекрасен футбол. Разликата от единствено 3 точки прави мача в действителност по-интересен от предишн...
ПРЕДИ СРЕЩАТА
През предишния сезон Лудогорец изравни 9-те следващи трофеи на ЦСКА, което беше връх, който не се очакваше в миналото да падне. Сега " алените " се надяват да не разрешат на " орлите " да подобрят това достижение, а победа в Разград наподобява наложителна, с цел да могат армейците да слагат напрегнат селекцията на Дамбраускас.
Подновяването на шампионата не донесе доста наслада за почитателите на " алените ", които трябваше да понесат продажбите на Валентин Антов и Али Соу, което от своя страна докара и до решението на Ганчев да се раздели с акциите на тима (нещо, което той към момента не е сторил).
Проблемите отвън терена обаче не се отразяват на отбора и с обичайна за Бруно Акрапович прагматичност ЦСКА завоюва с по 1:0 първите си две по-тежки тествания - против Славия и Черно море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР