Лудогорец спечели дербито на 21-вия кръг на Елитната юношеска група

...
Лудогорец спечели дербито на 21-вия кръг на Елитната юношеска група
Коментари Харесай

Лудогорец спечели дербито срещу Национал при 15-годишните

Лудогорец завоюва дербито на 21-вия кръг на Елитната юношеска група до 15 години. Разградчани се постановиха над Национал вкъщи с 1:0. Двубоят стартира по добре за " орлите ", като в 5-ата минута удар на Калоян Божков от фал мина около вратата.

Гостите дадоха отговор с рисков изстрел на Дилян Шишманов, само че вратарят на Лудогорец се регистрира със ужасно избавяне. Малко преди да изминат 20 минути игра " орлите " откриха резултата след центриране отдясно на Илиян Гатински, което откри Максим Минков и той означи с глава. 

Преди края на първото полувреме удар на Кристиян Горянов срещна страничната греда. До почивката повече попадения нямаше и по този начин домакините се отдръпнаха с задатък. 

Второто полувреме бе изпълнено с доста борба и малко положителни шансове за гол, като по този начин резултатът се резервира неизменен и Лудогорец завоюва извънредно значими 3 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР