Лудогорец следи ситуацията около аржентинския атакуващ футболист Даниел Мансини. 23-годишният

...
Лудогорец следи ситуацията около аржентинския атакуващ футболист Даниел Мансини. 23-годишният
Коментари Харесай

Лудогорец следи още един аржентинец

Лудогорец следи обстановката към аржентинския атакуващ футболист Даниел Мансини. 23-годишният състезател е благосъстоятелност на гръцкия Арис. Тимът от Солун се намира на 5-ото място във краткотрайното класиране. досега Мансини прави добра акция. Той е взел участие в 15 турнирни мача, в които е осъществил 3 гола.

Местните медии разкриват за интереса на разградчани към тоиз футболист. Той може да играе като плеймейкър, само че по-често е употребен на десния фланг на нападението. До оферта за правата му може да се стигне, в случай че Лудогорец продаде Каули. Бразилският халф е мощно мечтан от гръцкия гранд Панатинайкос. Той е податлив да заиграе при " детелините ", само че двете управления към момента не могат да реализират съгласие. Шефовете на " орлите " са непреклонни - не желаят да се разделят с Каули за по-малко от 2,5 млн. евро. Гърците обаче могат да си разрешат да извадят не повече от 2 млн. Затова към този момент се оглеждат за различен футболист с неговия профил.

Междувременно в борбата за подписа на Каули се намеси и южнокорейският гранд Чонбук. Според азиатските медии за този клуб не е проблем да заплати желаната от Лудогорец цена. Евентуално развиване може да има в идващите дни.
 Лудогорец уреди заместника на Сисиньо, заплаща съвсем два милиона $ Лудогорец уреди заместника на Сисиньо, заплаща съвсем два милиона $
От сезон 2019/20 досега Даниел Мансини е изиграл общо 103 турнирни мача за Арис, в които е вкарал 11 гола. В кариерата си е носил още екипите на аржентинския Нюелс Олд Бойс, както и на френските Бордо, Тур и Оксер. Той има и италиански паспорт, което значи, че не заема квота за чужденец отвън Европейски Съюз.

До момента Лудогорец публично е оповестил единствено един входящ трансфер - този на централния бранител Диниш Алмейда. От клуба пък си потегли 34-годишния десен бек Сисиньо. Той минава в бразилския първокласен Баия, с който към този момент има контракт за 2 сезона. Контрактът влиза в действие при сполучливо прекосяване на медицинските прегледи. Според последните информации на негово място би трябвало да дойде аржентинеца Алекс Виго от Индепендиенте.

" Тема спорт "

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР