Лудогорец ще разчита на португалска помощ при гостуването на Спортинг

...
Лудогорец ще разчита на португалска помощ при гостуването на Спортинг
Коментари Харесай

Бивш футболист на "Лудогорец" помага на отбора при разузнаването на "Брага"

Лудогорец " ще разчита на португалска помощ при гостуването на " Спортинг Брага " в третия си мач от групите на Лига Европа. Бившият халф на разградчани Фабио Ешпиньо, който сега играе в родината си за отбора на " Боавища ", ще оказва помощ в разузнаването, призна Марселиньо.

" Чух се с Фабио Ешпиньо и ще се забележим, когато той пристигна в нашия хотел. Той знае повече за " Брага " играл е против тях и може да ни помогне доста ", сподели Марселиньо при заминаването на " Лудогорец " за Португалия.

Ешпиньо игра за разградчани сред 2013 и 2015 година, и записа 95 мача във всички шампионати, вкарвайки седем гола. Португалецът участваше при първото влизане на " Лудогорец " в Лига Европа и Шампионската лига. Той познава добре " Брага ", откакто при започване на септември игра против тях за Купата на Португалия (загуба за " Боавища " с 1:2), а през предишния сезон се разписа против този противник за 1:1 като хазаин.

" Няма какво толкоз да приказваме за футбол, а по-скоро да играем и да покажем на терена, че сме по-добри от " Брага ". Съперникът е добър, само че ние сме подготвени да създадем нов огромен мач, гледахме ги на видео. Знаем къде са най-силни и къде ще ни бъде мъчно да им се противопоставим ", добави Марселиньо.

" Лудогорец " има четири точки след еднакъв с " Истанбул Башакшехир " и победа над " Хофенхайм ", само че в този момент се изправя против водача в групата. " Брага " е с две победи от първите си два мача, само че това не тормози капитана Светослав Дяков.

" Всички тимове в групата са мощни и ние би трябвало да подходим съществено към това предизвикателство. " Брага " е добър тим, само че аз съм уверен, че сме подготвени, би трябвало да излезем с позитивен резултат от дуела в Португалия ", сподели халфът.

Защитникът Георги Терзиев разяснява конфликта сред огромните бразилски колонии в двата отбора. В " Лудогорец " и " Брага " играят по 10 представители на южноамериканската страна. " Дано нашите бразилци са по-добри от техните ", сподели бранителят.

" Лудогорец " отпътува без контузения Густаво Кампаняро, както и Върджил Мисиджан, който тренира с втория тим. Треньорът Димитър Димитров – Херо реши да вземе в групата Рафаел Форстер. Централният бранител има единствено един мач за първия състав (игра против " Оборище " за Купата – бел. ред.) и до момента играеше главно за дубъла.

" До момента се представяме добре в Лига Европа. Ако продължим по същия метод, можем да излезем от групата. В Португалия би трябвало да бъдем оптимално съсредоточени, следва ни да се надигнем против любимеца в групата. " Брага " е във напредък и има цялостен актив от точки. Има още мачове до края и всичко може да се случи. Шансовете ни ще се усилят, в случай че на следващия ден успеем да вземем нещо ", съобщи изпълнителният шеф Ангел Петричев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР