Лудогорец ще изпрати двама от своите легендарни футболисти - Козмин

...
Лудогорец ще изпрати двама от своите легендарни футболисти - Козмин
Коментари Харесай

Официално: Лудогорец обяви бъдещето на Дяков и Моци, румънецът с пост в клуба

Лудогорец ще изпрати двама от своите именити футболисти - Козмин Моци и Светослав Дяков, преди първия евромач от квалификациите на Шампионската лига, който ще се играе през юли.

Моци приключва футболната си кариера на терена и ще остане на работа в клуба. Скоро управлението на Лудогорец ще разгласи публично позицията на румънеца, който сътвори същински героизъм, спасявайки две дузпи против Стяуа по пътя към групите на Шампионската лига през 2014 година

Капитанът Дяков също получи предложение за работа в Лудогорец, само че той изрази предпочитание да продължи кариерата си като футболист. Дяков и клуба се договориха, че след края на спортната му кариера може да се завърне и да получи служба в спортно-техническия щаб на десеткратния първенец.

Светослав Дяков е единственият футболист на "орлите " с 10 трофеи. Името му ще остане със златни букви в историята на Лудогорец. Той е играчът, извел с капитанската лента отбора в най-паметните мачове в европейските клубни шампионати и българското състезание.

КОЗМИН МОЦИ В ЛУДОГОРЕЦ
190 мача/26 гола – състезание
81 мача/6 гола – евротурнири
26 мача/5 гола – Купа и Суперкупа на България
297 мача/37 гола - общо

СВЕТОСЛАВ ДЯКОВ В ЛУДОГОРЕЦ
244 мача/7 гола – състезание
78 мача/2 гола – евротурнири
27 мача/2 гола – Купа и Суперкупа на България
349 мача/11 гола - общо
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР