Лудогорец съобщава, че полицията в Разград ще вземе сериозни мерки

...
Лудогорец съобщава, че полицията в Разград ще вземе сериозни мерки
Коментари Харесай

Лудогорец с важна информация за феновете преди дерботи с Левски

Лудогорец оповестява, че полицията в Разград ще вземе съществени ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след идния в събота (18 май) мач с Левски от 34-ия кръг на Първа професионална лига.

Клубът припомня, че от съображения за сигурност почитатели с продукти на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с последователи на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали наркотични субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Стадион "Лудогорец Арена " разполага със система за видео наблюдаване, с помощта на която нарушителите ще бъдат разпознати от органите на реда.

В момента билети за мача се продават на клубната база, а в събота от 12.00 часа ще работи и касата на улица "Васил Левски ".

ВАЖНО ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ

Феновете на Левски ще могат да си закупят билети в деня на мача от гишето на новия бранш "Гости ". Цената на входния ваучър е 8 лв.. Ще има 50% отстъпка за малолетни гости. Касата отваря в 12.00 часа. ПФК Лудогорец обръща внимание на последователите на Левски, че на входа на бранш Г има турникети и затова е належащо да съблюдават напътствията на стюардите при влизането в бранша.

ПФК Лудогорец приканва почитателите на гостуващия тим да се възползват от предварителната продажба на билетите, с цел да се облекчи пропускателния режим в бранша.

В събота "Лудогорец Арена " ще отвори порти два часа преди началото на дуела - в 16.00 часа Всички почитатели подлежат на щателна инспекция по входовете. По тази причина клубът приканва последователите да оказват подпомагане на стюардите и органите на реда.

"ПФК Лудогорец припомня, че за мачовете в Първа лига на стадиона се влиза единствено против документ за идентичност, който би трябвало да бъде показан на органите на реда. Съгласно чл.8, ал.7 от закона за Закрила на детето мaлолетните и малолетни лица ще бъдат допускани против попълнена декларация от компаньон. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена " и ги попълвайте прецизно, с цел да се улесни пропускателният режим на стадиона директно преди началото на мача ", оповестява още клубният уебсайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР