Лудогорец продаде национала на България Сисиньо в Бразилия. 11-кратните шампиони

...
Лудогорец продаде национала на България Сисиньо в Бразилия. 11-кратните шампиони
Коментари Харесай

Лудогорец продаде национала на България Сисиньо в Бразилия

Лудогорец продаде национала на България Сисиньо в Бразилия. 11-кратните първенци се разделиха със бранителя, който минава в Баия, откакто завършиха договарянията с триумф, а играчът контракти персоналните си условия.

Неусано Де Жесус Гусмао, както е цялото име на бразилеца, е седемкратен първенец на България и четирикратен притежател на Суперкупата. Той си потегля от Лудогорец след 245 изиграни мача, 6 гола и 24 асистенции във всички публични шампионати в границите на 7 години. Има и седем мача за националния тим на България.

" В Лудогорец прекарах най-хубавите си години. Оставям доста другари в Разград. Малко съм печален, само че по този начин е във футбола и спорта. Не си потеглям вечно. Ще се забележим още веднъж ", разяснява Сисиньо пред формалния уебсайт на клуба.

" Сисиньо, благодарим ти за всичко, което направи за Лудогорец. Благодарим ти за страстите по стадионите в България и Европа. Благодарим ти за незабравимите вечери и безсънни нощи! Завинаги оставаш в сърцата ни. Казваме ти сбогом, само че не и довиждане. Защото вратите на Лудогорец постоянно ще са необятно отворени за теб! ", написаха от клуба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР