Лудогорец представи шведския централен защитник с гамбийски произход Ноа Сонко

...
Лудогорец представи шведския централен защитник с гамбийски произход Ноа Сонко
Коментари Харесай

Лудогорец представи Ноа Сонко Сундберг

Лудогорец показа шведския централен бранител с гамбийски генезис Ноа Сонко Сундберг, Бранителят беше част от състава на Левски, където записа 53 мача и означи 1 гол във всички шампионати.

Ръководствата на двата клуба завършиха сполучливо договарянията по договорката във вторник, като в това време Сонко Сундберг мина медицински проучвания и фитнес проби. Той ще бъде показан публично пред почитателите директно преди началото на мача с Олимпия (Любляна) тази вечер, който е с начален час 21,45 ч. на " Хювефарма Арена ".

Въпреки големия интерес и множеството запитвания за финансовите параметри по договорката, ПФК Лудогорец не може да разгласи трансферната сума за покупката на Сонко Сундберг заради точка за конфиденциалност в контракта. Тя обаче надвишава парите, тиражирани в средствата за всеобща информация.

" Познавам Лудогорец и съм наясно с опциите на тима. Надявам се сезонът да бъде мощен и отборът да се показа мощно и в България, и в евротурнирите, както през последните години ", разяснява Ноа Сонко Сундберг.

Преди да пристигна в Левски през 2022 година централният бранител е играл за шведските АИК, Сундсвал и Йостерсундс. Има и мачове за националния тим на Гамбия.

Сонко Сундберг е петият нов футболист на Лудогорец за този сезон. Преди него в тима бяха привлечени поредно Марсел Хайстер, Сон, Квадво Дуа и Руан Круз.

ПФК Лудогорец благодари на управлението на ПФК Левски за професионалното отношение и държание при договарянията и реализацията на прехвърлянето.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР