Лудогорец прави опити да привлече бившия голмайстор на ЦСКА-София Жорди

...
Лудогорец прави опити да привлече бившия голмайстор на ЦСКА-София Жорди
Коментари Харесай

Жорди Кайседо: Лудогорец прави опити да привлече бившия голмайстор на ЦСКА-София

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Лудогорец прави опити да притегли някогашния голмайстор на ЦСКА-София Жорди Кайседо, написа мексиканското издание RD La Deportiva. Според информацията актуалният клуб на еквадореца - Тигрес, към този момент е получил публична оферта от разградчани и сега се водят договаряния за играча.

Кайседо пожела да напусне ЦСКА-София през лятото и бе продаден на мексиканския Тигрес, само че там нападателят не оправда упованията и от клуба са склонни да се разделят с него. Кайседо има единствено един гол в 16 мача за Тигрес и постоянно получава рецензии от почитателите на тима за изявите си.

Еквадорецът има контракт за пет години с Тигрес, като най-вероятно ще се стигне до контракт за преотстъпване до края на сезона в опит футболистът да върне головата си форма.

Ако се стигне до трансфер в Лудогорец, Кайседо ще бъде следващият някогашен състезател на ЦСКА-София, който облича екипа на разградчани след Антон Недялков, Кирил Десподов, Жоржиньо, Станислав Манолев и други

 

Балкан - Левице 62:73: Рилски състезател отстъпи като посетител на Мехелен

Балкан записа първа загуба за сезона във ФИБА Къп, откакто отстъпи вкъщи на Левице с 62:73. „ Зелените “ бяха без контузените национали Христо Захариев и Константин Тошков и американеца Райън Хароу.  Най-резултатен за Балкан бе Димитър Димитров с 16 точки, Павлин Иванов наниза 12, а 10 и 8 битки добави Калвин Годфри.

Българският отбор към момента е водач в групата, само че продължаването му в идната фаза не е обезпечено, защото и четирите тима в нея към момента имат късмет да преминат напред. В идващия си мач Балкан ще гостува на Опава.

Рилски състезател пък загуби още веднъж и към този момент няма късмет да продължи напред. Поражението беше четвърто следващо за отбора от Самоков, който отстъпиа като посетител на Мехелен със 74:105.  Баскетболистите на Людмил Хаджисотиров остават на последно място във краткотрайното класирне. На 23 ноември тимът ще посрещне Орадя в Арена Самоков.

 

Сакари - Сабаленка 6:2, 6:4: Поставената под №5 гъркиня е на 1/2-финал за втора поредна година

Мария Сакари си обезпечи за втори следващ сезон място на полуфиналите на Финалния шампионат на Женската тенис асоциация   на осемте най-хубави през сезона с награден фонд 5  милиона $. Поставената  под номер 5 гъркиня надделя  над седмата Арина Сабаленка (Беларус) с 6:2, 6:4 за 97 минути на твърдите кортове във Форт Уърт (САЩ) и оглави класирането в група " Нанси Ричи " с две победи от два мача. 

Сакари взе 9 от първите 11 гейма, само че във втората  част Сабаленка съумя да стигне до поврат от 0:3 до 4:3. С нова серия от три гейма гъркинята въпреки всичко стигна до триумфа. Тя дойде във Форт Уърт със единствено един триумф над състезателка от топ 10 през сезона, а към този момент записа  два в първите си два  мача от шампионата, откакто на старта се оправи с дебютантката Джесика Пегула (САЩ) след два тайбрека.

В другата среща от групата втората сложена Онс Жабур (Тунис) преодоля нерешително начало и завоюва против третата  Пегула с  1:6, 6:3, 6:3,  с цел да запише първи триумф в кариерата си във Финалния шампионат на УТА.

Пегула позволи девета поредна загуба от състезателка от топ 5 на международната класация, а с второто си проваляне в конкуренцията заема последното място в групата преди последния си мач срещу  Сабаленка.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР