Лудогорец подкрепи социално-здравен тренинг край морето, събрал млади хора от

...
Лудогорец подкрепи социално-здравен тренинг край морето, събрал млади хора от
Коментари Харесай

Козмин Моци и орлицата Фортуна зарадваха деца и младежи на лагер край морето

Лудогорец поддържа социално-здравен тренинг край морето, събрал младежи от цялата страна и отдаден против експанзията. Домакин на проявата, която е под надпис " Младите хора - Бъдещето на България - дружно против експанзията " е СОК Камчия.

Форумът върви ръка за ръка с четвъртото издание на Национален детски диабетен лагер " Докосни дъгата " и в него вземат участие 70 деца и младежи от цялата страна на възраст от 15 до 29 години. Целта на тренинга е подрастващите да получат познания за построяването и одобряването на здравословни модели за воденето на първокласен живот, както и тактики за предварителна защита от зависимости.

Край морето се организират образования и спортно-развлекателни събития, които да имат директно влияние по повод настройките им за битка с експанзията в учебно заведение, на улицата и в обществото.

Капитанът на Лудогорец Козмин Моци дойде с шампионския орден от последния сезон, а дружно с него бе и талисманът на клуба - орлицата Фортуна. Гостите от Разград зарадваха момчетата и девойките от " Докосни дъгата " с доста фотоси и донесоха позитивни страсти на спортното игрище в комплекса. Моци организира открит урок с младежите, след което застана на вратата, с цел да тества реализаторските им умения от бялата точка, с което подсети и за един от най-славните мигове в кариерата си - първото влизане на " зелените " в Шампионската лига, когато му се наложи да нахлузи вратарските ръкавици.

Събитието бе придружено и от награждаване на доктор Денислава Ангелова, ръководител на асоциация " Докосни дъгата ". Тя получи от домакините седмия по ред почетен знак на московското държавно управление, който СОК " Камчия " връчва на почетен активист. Д-р Ангелова е отличена с наградата поради активността си, ориентирана към младежкото общество Изпълнителният шеф на комплекса Николай Недялков насочи своите благодарности и към ПФК " Лудогорец " за безрезервната поддръжка към събитието. От СОК " Камчия " използваха случая, с цел да създадат подарък на децата на асоциация " Докосни дъгата " - през май месец идната година те ще се радват на безвъзмезден уикенд, включващ забавно-развлекателна стратегия и достъп до редица атракциони в границите на комплекса.

Социално-здравният тренинг е част от дейностите по плана " Младите хора - Бъдещето на България - дружно против експанзията ", който се осъществя от асоциация " Докосни дъгата " и е финансиран по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2019 година на Министерството на младежта и спорта.
 Асоциация
Асоциация " Докосни дъгата " и родни футболни клубове протегнаха ръка на българските учебни заведения в Молдова

Кампанията има за цел да покаже, че за българския спорт няма граници

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР