Лудогорец направи пореден зрелищен мач в евротурнирите, а в жертва

...
Лудогорец направи пореден зрелищен мач в евротурнирите, а в жертва
Коментари Харесай

Поредна луда европейска вечер за Лудогорец! Разградчани с героичен обрат над Хофенхайм!

Лудогорец направи следващ зрелищен мач в евротурнирите, а в жертва на 6-кратния български първенец се трансформира високолетящият в Бундеслигата Хофенхайм, който позволи поврат с 2:1 на българска земя.

С триумфа Лудогорец събра 4 точки след първите си два мача в група " С " и се настани на второ място в класирането след Брага, който заема първата позиция след цялостен актив.

Срещата стартира по призрачен метод за домакините!

Още във 2-ата минута Козмин Моци сбърка с подаване пред личната си врата, Марко Ут бе изведен отдясно в наказателното поле, пусна към Кадержабек, който на метър от празната врата нямаше проблем - 1:0 за Хофенхайм!

Германците бяха надалеч по-дейният и проведен тим в първите 20 минути, въпреки гостите да бяха излязли значително с аварийния си тим.

Те можеха да стигнат до второ попадение в 15-ата минута, когато Ут се озова против Броун, пусна паралелен пас към Крамарич, само че в последния миг Пластун направи шпагат и мазета топката от крайници на нападателя!

Постепенно Лудогорец се опита да овладее средата на терена, където гостите бяха наситили пространството. Те обаче мъчно доближиха до рискове пред вратата на Бауман.

Все отново се стигна до някои далечни удари на Натанаел, при един от които вратарят Бауман мазета с пръстите на ръката си. Анисе също имаше опция да вкара, само че от комфортна позиция пред вратарското поле стреля извънредно неопределено.

Лудогорец започва стремително второто полувреме!

В 46-ата минута, още при първата си офанзива, топката попадна на волето на капитана Светослав Дяков, който с удар от дъгата пред наказателното поле вкара за 1:1!

Последваха минути на раздробяване на играта, с цел да пристигна и страхното избавяне на Броун, което остави Лудогорец в позиция да търси трите точки. Аржентинският пазач отрази удар на Руп на метри от вратата!

Малко по-късно Лудогорец нанесе своя втори удар!

Джоди Лукоки получи топката в наказателното поле и с майсторско осъществяване с вътрешен фалц диагонално опъна мрежата зад Бауман - 2:1!

До края на срещата домакините можеха да стигнат и до трето попадение, само че удари на Кешеру и Горалски не попаднаха в задачата.

И въпреки всичко - Лудогорец - Хофенхайм 2:1 и поредна луда европейска вечер в Разград!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР