Лудогорец излиза срещу швейцарския Сервет в реванша от 1/16-финалите на

...
Лудогорец излиза срещу швейцарския Сервет в реванша от 1/16-финалите на
Коментари Харесай

Лудогорец излиза мотивиран за осминафинал в Европа

Лудогорец излиза против швейцарския Сервет в реванша от 1/16-финалите на Лигата на конференциите. Двубоят на “Хювефарма Арена ” е с начален час 19:45 и ще бъде ръководена от Аляр Агаев от Азербайджан.

Преди седмица в Женева двата отбора не си означиха гол и приключиха 0:0 и по този метод оставиха всичко за решение за през днешния ден в Разград. Двата отбора имаха по няколко шанса за попадение, като първоначално българите имаха инциативата, само че последователно домакините станаха по-активни, само че без да се възползват от възможностите си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC Ludogorets 1945 (@pfcludogorets1945)

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев няма особени кадрови проблеми, само че въпреки всичко няма да може да употребява двама национали на България. Антон Недялков към момента не е възобновен от травма, а новото попълнение Ивайло Чочев не е регистриран за този кръг на конкуренцията.

Преди срещата старши треньора на “орлите ” съобщи, че се надявам неговите играчи да подходят мъдро към срещата, защото възможностите на двата отбора за продължение напред са равни. Все отново Дерменджиев има вяра, че на личен терен разградчани ще съумеят да се оправят със противника и да продължат напред.

“Трябва да бъдем доста умни. Мисля, че това не е задоволително в действителност. Съперникът е добър тим, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме положителни шансове. Теренът в Женева не беше доста добър, само че не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е значимо да сме крайни спечелили ”.

Победителят от борбата ще научи противника си в идващия кръг един ден по-късно. Жребият е очакван за петък от 14:00 часа.

Източник: sportal.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР