Лудогорец е подписал предварителни договори с двама национали - вратаря

...
Лудогорец е подписал предварителни договори с двама национали - вратаря
Коментари Харесай

"Лудогорец" има предварителни договори с Пламен Илиев и Серкан Юсеин

" Лудогорец " е подписал предварителни контракти с двама национали - вратаря Пламен Илиев и полузащитника Серкан Юсеин. Това разгласи спортно-техническият шеф на отбора Георги Караманджуков.

Двамата ще се причислят към отбора през лятото на 2019 година Треньорът Антони Здравков добави, че те могат да подсилят тима и по-рано.

Снимка: Lap.bg

Илиев сега е част от румънския " Астра " Гюргево, като договорът му изтича след края на сезона. Серкан Юсеин пък е футболист на " Ботев " Пловдив и също ще стане свободен сътрудник след 6 месеца.

С отбора към този момент тренира и румънският национал Адриан Попа. Той е благосъстоятелност на британския " Рединг " и ще играе като преотстъпен с алтернатива за закупуване.
" Лудогорец " взе чартърен национал на Румъния Адриан Попа е благосъстоятелност на "Рединг "
" Попа има позволение от " Рединг " да тренира с нас. След месец май можем да го закупим ", оповестиха от управлението на водачите в Първа професионална лига.

Снимка: Lap.bg

" Не бързаме непременно със селекцията. " Лудогорец " има задоволително положителни футболисти. Искаме да имаме тактика в това отношение, би трябвало да внимаваме. Затова селекция непременно няма да се прави ", допълниха от клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР