Лудогорец беше близо до сензацията да отстрани Рома в Лига

...
Лудогорец беше близо до сензацията да отстрани Рома в Лига
Коментари Харесай

Лудогорец беше близо до чудото в Рим, но отпадна от Лига Европа

Лудогорец беше покрай сензацията да в профил Рома в Лига Европа, само че загуби гостуването си в Рим с 3:1. Българският шамипон откри, само че две дузпи донесоха цялостен поврат за домакините. Гол на Лудогорец за 2:2 беше анулиран след ВАР, а Дзаниоло успокои домакините с трети гол за крайното 3:1. 
Прочетете още
В 41-та минута Лудогорец откри резултата, откакто Рик Джонатан напредна в половината на Рома и с мощен удар съумя да откри резултата. 

В 56-та минута Рома стигна до тъждество, откакто Сисиньо спъна в пеналта Николо Дзаниоло и съдията отсъди дузпа, която Лоренцо Пелегрини осъществя за 1:1. 

В 66-та минуна Рома стигна до цялостен поврат и още веднъж съдията отсъди дузпа. Този път Вердон избуга в тил Дзаниоло и реферът отсъди углавен удар, който още веднъж Пелегрини осъществя за 2:1.

В 77-та минута Нонато вкара за 2:2 и Лудогорец беше при този резултат се класираше, само че след обзор с ВАР голът беше анулиран поради нарушаване на Рик в средата на терена малко преди попадението. 

В 85-та минута Дзаниоло се разноски като на церемониал сред играчите на Лудогорец, които този път не посмяха да създадат дузпа и той осъществя без проблем за 3:1. 

В края на мача Оливие Вердон беше изпъден с пряк червен картон след обзор с ВАР. 

Така в крайното класиране Бетис завоюва групата с 13 точки, Рома завърши групата с 10 точки и второто място, което също дава право на елиминациите в Лига Европа. Лудогорец приключи трети със 7 точки и ще играе в елиминациите на Лигата на конференциите, а ХИК Хелзинки приключи четвърти с една точка и отпада от евротурнирите. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР