Лудницата за коледни подаръци за най-малките започва. И двата големи

...
Лудницата за коледни подаръци за най-малките започва. И двата големи
Коментари Харесай

Лудият петък започва: Поръчваш сега, доставят през декемвр...

Лудницата за коледни дарове за най-малките стартира. И двата огромни хипермаркета за детски артикули оповестиха дните с понижения – в " Хиполенд " трескавото извършване на покупки ще е на 12 и 13 ноември /петък и събота/, а в " Комсед " шопингът ще е тридневен – от петък до неделя. Онлайн магазинът на промоция обаче отваря с 2 часа по-рано – в 22 часа на 11 ноември. Надцакването е реалност от няколко години. " Хиполенд " дава рабат от цената на всички артикули от 25%, а " Комсед " – 30%.

Заради упования напор от клиенти – най-вече виртуални, тъй като за магазините с повърхност над 300 кв. м. се изисква зелен документ, е допустимо доставките да се забавят, предизвестяват от магазините. Стоките, поръчани по време на Happy weekend в „ Комсед “ ще бъдат доставяни до 14 работни дни, а играчките и дрешките, декларирани по време на „ Лудия петък “ в „ Хиполенд “ – до 20 работни дни. Това значи, че подаръците би трябвало да са налични в дома на родителите най-късно до 10 декември.

Дните с понижения по магазините за детски играчки обичайно са най-натоварени. Миналата година се наложи от комерсиалните обекти да изкарат по един чиновник пред входа на магазина, който да „ ръководи тълпата “и да пуска по малко клиенти, с цел да не стига до скупчване в условия на пандемия. Сега обаче това евентуално няма да е нужно, тъй като за вход във физическите магазини на веригите е необходим зелен документ.

Виртуалната навалица обаче ще е огромна. Много майки към този момент са наясно, че преди огромното извършване на покупки е нужна предварителна подготовка. Една от опциите е да сложат авансово определените артикули в онлайн-количката и да завършват покупката незабавно щом стартира акцията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР