Лудия репортер Даниел Петканов напълно забрави бившата си Алекс Богданска.

...
Лудия репортер Даниел Петканов напълно забрави бившата си Алекс Богданска.
Коментари Харесай

Всичко свърши: Дани Петканов има нова любов, не се интересува от Алекс


Лудия кореспондент Даниел Петканов изцяло не помни някогашната си Алекс Богданска. Макар тя да направи трогателни самопризнания в телевизионно предаване, че Дани е любовта на живота й, той няма желание да се събират още веднъж.



" Решението за бракоразвод не беше взаимно. То бе напълно негово. Преди това даже бяхме обсъждали да имаме второ дете. Даниел е индивидът, който ме е наранявал най-вече, само че и индивидът, който ми е дал най-вече обич ", изповяда се Богданска.

Потърсен за коментар, Петканов показа, че не разисква обществено персоналния си живот, само че и не отхвърля, че е траял напред. По време на присъединяване си като коментатор в " Преди обед " на няколко пъти Лудия кореспондент разгласи, че се усеща цялостен с сила и е подготвен за нови неща.

Според клюки Петканов към този момент има ново гадже до себе си. Затова загатна и Алекс с самопризнание, че доколкото знае, към този момент се случва друга жена да спи в фамилния им дом.

" Няма по какъв начин да ми стане прелестно, в случай че се появи нова жена в живота му. То това май към този момент се случва. Дори да не съм видяла персонално Дани с друга, като долавям някои неща, въображението ми почва да работи. И малко гнусно ми става, тъй като си представям, че друга пипа мебелите, лежи на леглото, на което аз съм спала, върви по плочките, по които аз съм стъпвала. Това чувство сигурно е доста неприятно. Но бях готова, че и това ще се случи рано или късно, това е част от " куверта ", както се споделя ", показа преди време Богданска с почитателите си в обществената мрежа

Даниел не е показвал публично нова другарка, само че на няколко пъти в телевизионни изяви загатва по какъв начин е намерил себе си и изживява прекрасен интервал.

Наскоро се появи клипче от столично заведение, на което някогашната двойка танцува дружно и Алекс даже целува Дани по бузата. Сред почитателите им в обществените мрежи незабавно потеглиха догатки, че двамата са се събрали още веднъж. Но това се оказа просто нов работен ангажимент. За разлика от Дани, Богданска изрично няма нов човек до себе си и още се възвръща от раздялата.

" В продължение на 10 седмици всеки ден плачех с часове, отслабнах с 9 кг и косата ми стартира да пада. Всеки път, когато се виждахме поради детето, той беше в доста положително въодушевление и изглеждаше супер благополучен, а това още повече ме потискаше. Не знам дали го е правел преднамерено и дали е било единствено маска... ", споделя още риалити звездата.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР