Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив. Мнимите борци срещу

...
Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив. Мнимите борци срещу
Коментари Харесай

СХЕМА: Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив

Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив. Мнимите борци против порока употребяват за стръв малолетни девойки, които сякаш се нуждаят от помощ, с цел да влязат в хотел или заведение. Капанът щраква за всеки, който се хване на въдицата.

Тийнейджъри, представящи се за членове на организацията „ Ловци на педофили “, изнудват таксиджии със слаб ангел. За това сигнализира пред „ Марица “ водач от Пловдив. Преди няколко дни мъжът качил клиентка на забележима възраст към 18 години, която помолила да я откара до хотел отвън града. По пътя обяснила, че с приятелки провеждат празненство в хотела. Имало обаче проблем - не били навършили пълноправие. Поискала водачът да й услужи с персоналната си карта, с цел да записва стая. На таксиджията му светнало, че молбата й не е напълно в реда на нещата.
свързани новини12733на 05.11.2017
„ Прозвуча ми подозрително - по какъв начин по този начин деца ще вършат ваучър в хотел? Не могат ли да се съберат у съученик, или да си вземат бира и да седнат на скамейка в някоя квартална градинка “, запитал се индивидът. Той се уплашил, че желаното от него не е законно, набил спирачки и свалил младата пътничка.

Ден по-късно се поздравил за интуицията си, защото сътрудник му разказал сходна история, само че с скръбен край. „ Оказа се, че е влезнал в капан. Не знам дали е била същата госпожица, или някоя като нея, само че схемата се повторила. Момичето завързало диалог с сътрудника, похвалила го какъв брой е готин и го поканила на празненство. Трябвало единствено да услужи с персоналния си документ. Той се навил и влезнал с нея в хотела “, споделя таксиджията.

Събитията се развили стремително. След секунди в стаята нахлули трима младежи и „ арестували “ наивника. Представили се за „ ловци на педофили “. Поискали 3000 лв., в противоположен случай заплашили, че ще го предадат в полицията. Притиснат до стената, мъжът извадил парите и ги връчил на похитителите си, изяснява водачът.

Той допуска, че младежите употребяват името на нашумялата в последно време организация „ Ловци на педофили “, с цел да изнудват жертвите си за пари. Разликата е, че истинските „ ловци “ не се облагодетелстват финансово. Те основават подправени профили на девойки в уеб сайтове за запознанства като Elmaz и Gepime, а доброволки в ролята на „ клопката “ се показват за малолетни девойки. Уг​оварят среща с евентуалния пед​офил и му основават условия да се развихри. На място членове на организацията хващат мераклията в крачка, а след това предават случая в полицията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР