Ловна дружина от Пазарджик откри труп на мъж в бетонен

...
Ловна дружина от Пазарджик откри труп на мъж в бетонен
Коментари Харесай

Ловци откриха труп на мъж в напоителен канал в Пазарджишко

Ловна тайфа от Пазарджик откри мъртвец на мъж в бетонен напоителен канал, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. При съществуването на към метър и половина вода в оборудването ловците се натъкнали на злокобната панорама в землището на околност сред пазарджишките села Гелеменово и Априлци.

Снимка: btvnovinite.bg
Установиха самоличността на убития мъж в Бургас По случая са арестувани двама души - брачен партньор и брачна половинка
Веднага подават сигнал на тел. 112, като минути по-късно на място идват екипи на Криминална полиция и на пожарната. След оглед трупът е изваден от напоителния канал при сложна оперативна обстановка, защото мястото, където е намерено тялото, е на доста високо и стръмно.
Двама съпрузи, ловували в региона на Бургас, разкрили тялото на убития мъж Тялото му беше намерено нощес с огнестрелна рана в гърдите край кв. Долно Езерово
Според криминалистите трупът е на 56-годишен мъж от Пазарджик. По първични данни няма открити забележими следи принуждение. Аутопсия в Съдебна медицина - Пазарджик ще откри точната повода за гибелта.

Снимка: btvnovinite.bg

Все още не се знае, какво е правил мъжът в толкоз отдалечено място от града. Една от версиите е, че бил при свои близки, само че това следва да бъде потвърдено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР