Love is in the air, както гласи онази прекрасна песен,

...
Love is in the air, както гласи онази прекрасна песен,
Коментари Харесай

Радинела Чушева показа новото си гадже, отдадоха се на разходки в Дубай

" Love is in the air ", както гласи онази прелестна ария, която несъмнено разказва обстановката при " Мис България " 2019 година Радинела Чушева.

Бившата мис не обявява любовните си случки, само че в този момент направи изключение, като сподели мистериозния си другар. След като месеци наред споделяше единствено свои фотоси, Радинела реши да разкрие коя е новата ѝ половинка. В своя профил в Instagram хубавицата показа кадър, на който е в обятията на обичания си.

Виж още:

На фотографията двамата се целуват в заведение в Дубай, където са на отмора сега. По-рано Чушева показа и други фрагменти от ваканцията си с възлюбения си, който се споделя Александър Зиковски, за който медии пишат, че е съветски предприемач.

На различен фотос двамата лежат на терасата на хотел, а край тях се виждат торби на стилния колос " Гучи ". Явно с изключение на сантименталните разходки и отмора, Радинела се е отдала на шопинг на облекла, които да разноски в България. " Любов ", написа тя единствено към обявата, само че това е изцяло задоволително.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.ch/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР