Lotus разпространи първата информация, снимки и видео на изцяло новия

...
Lotus разпространи първата информация, снимки и видео на изцяло новия
Коментари Харесай

Emeya: Новото електрическо GT на Lotus подскача до 100 км/ч за под 2.8 секунди

Lotus популяризира първата информация, фотоси и видео на напълно новия си електрически модел Emeya, производството на който ще стартира при започване на идната година.

" Emeya слага нов пример за това по какъв начин се ръководи и усеща Lotus, като съчетава 75-годишния опит на компанията в инженеринга и дизайна с най-новите съвременни иновации– предоставяйки на водачите електрическа кола, която е вълнуваща за шофиране и се показва на пътя извънредно ", споделят от Lotus.

От Lotus споделят също по този начин, че съществени фактори при Emeya ще бъде нейната дейна аеродинамика с адаптиращи съгласно изискванията детайли по предната решетка, задния дифузьор и спойлер, както и адаптивното въздушно окачване.

Изпълнена с два електромотора, Emeya дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 2.8 секунди, както и за придвижване с оптималната скорост от 250 км/ч.



Без да навлизат в детайлности за интегрираната батерия, от Lotus споделят, че при Emeya тя ще предложи опция за бързо зареждане с до 350 kW, като освен това състояние ще може да бъде генериран спомагателен пробег от 150 километра за единствено 5 минути. Границата от 80% заряд пък ще може да бъде достигната за едвам 18 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР