Лоти Мос, 22-годишната по-малка сестра на известната супермоделка Кейт Мос,

...
Лоти Мос, 22-годишната по-малка сестра на известната супермоделка Кейт Мос,
Коментари Харесай

Изкусителна: Красивата и секси сестра на Кейт Мос хвърли в екстаз мрежата СНИМКИ

Лоти Мос, 22-годишната по-малка сестра на известната супермоделка Кейт Мос, се е посочила в горещи фотоси от спалнята си, като гледката кара челюстите на мъжете да увиснат от удивление, осведоми "Дейли Мейл ".

Хубавицата е облечена в гащеризон, до момента в който театралничи за знойните фотографии, които тя показа в Instagram. Моделката е направила няколко горещи селфита, като секси формите й радват нейните фенове.

Забелязва се, че ципът на дрехата й е спуснат, с цел да подсигурява, че луксозният й бюст ще е на показ.



Нейната руса коса е оставена разпусната в секси, разчорлен жанр, до момента в който към естествената й хубост е добавен блясъкът на черната очна линия и розово червило върху устните.



Междувременно, Лоти е била видяна в компанията на тайнствен мъж предходната седмица, откакто преди този момент подклади спекулациите за интимна непосредственост с 27-годишния Крис Хюз, който е модел и участник в реалити шоу.



Шарлот Мос е родена на 9 януари 1998 година. Тя е щерка на Питър Мос и брачната половинка му Ингер. Шарлот е полусестра на Кейт Мос, която е щерка на Питър от първата му брачна половинка Линда.



Лоти Мос, както е известна, влиза в света на модата още в ранните си тийнейджърски години. Когато е 13-годишна, са й направени пробни фотоси от дамата, разкрила Кейт Мос за подиума.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР